2. forsøg – Hønen der tabte æggene

Blog opslag

Skrevet af MisseK

18 maj, 2019

I sidste indlæg skrev jeg om vores første forsøg, som også blev vores første nedtur. Desværre ikke den sidste skulle det siden hen vise sig. Men nu skal jeg jo ikke afsløre for meget allerede J

Klinikken gik på ekstra lang sommerferie da den skulle flytte fra Holbæk til Køge. Det var på en måde rigtig frusterende, men samtidig også helt okay. Vi fik tid til at slikke sårene, få snakket det hele igennem og nyde sommeren uden hormoner.

Klinikken åbnede igen den 20. august 2018. Jeg havde fået min menstrution 5(!!!!) dage inden. Ej men hold op det var træls – for nu ville man bare gerne i gang igen.  Jeg fik min menstruation igen i september, men blev afvist pga. pladsmangel på klinikken. I guder hvor jeg syntes det var op ad bakke. Heldigvis har jeg rimelig kort cyklus og tilmelder mig igen 3. oktober 2018, og vi kommer heldigvis i gang.

Denne gang skal jeg have Menopur, som jo er noget ganske andet end GonalF, i og med man selv skal blande medicinen og nålen er en hel del sløvere. Jeg får 225ie og det går ok trods at jeg bliver træt og lidt dårlig. Ved scanning nr. 2 er der kun 7 folikler, og det er ret nedslående. Sidste gang havde jeg 8 folikler som så kun gav 4 æg. Med oplevelsen fra sidst i bagagen og det faktum at der kun er 7 folikler er jeg ærlig talt  noget skeptisk for dette forsøg. Men samtidig tænker man selvfølgelig at det kommer til at gå fint- det er man næsten nødt til.

Dagen for for min 2. ÆU kommer, det er en kæmpe lettelse at jeg har prøvet det før, så jeg er ikke så nervøs for selve indgrebet. Til gengæld er jeg meget nervøs for hvor mange æg jeg får ud! Da lægen kommer i gang bliver hun helt stille, og spørger om jeg har haft ondt i maven her til morgen – for jeg har haft ægløsning inden jeg kom!!! ALLE æg på nær 1 er væk! Hvordan kan det overhovedet ske? Og hvorfor er jeg ikke informeret om at dette kan ske? Hvilken høne smider æggene før tid? Jeg er så ked af det, frusteret og rasende. Jeg føler mig også frygtelig uheldig og kan slet ikke se hvordan jeg skal få samlet mig selv op og finde gejsten til et nyt forsøg.

Nu sidder du nok og tænker ”Jamen hvad så med det ene æg de fik ud?” Og der skete faktisk det at ægget blev befrugtet og også delte sig. Og vi begyndte at få et lille håb om at det måske var ”guldægget”. Vi fik tid til ÆO men de ringede om morgenen at ægget var gået i stå dagen inden. Det var jo også for godt til at være sandt.

Efter vores 2. forsøg synes vejen til graviditet (fortsat) frygtelig lang. Der bliver hurtigt lagt en plan for næste behandling. Efter to korte mislykkedes behandlinger skal jeg næste gang i lang behandling. Vores 3. forsøg kommer i næste indlæg – Vi ses J

/MisseK

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!