De 2 hårde uger..

Blog opslag

Skrevet af Sasja S. Andreasen

13 okt, 2017

Efter IUI den 25/9 havde jeg niv i livmoderen resten af dagen. Mine brystvorter begyndte at føles ømme allerede om torsdagen.

 • 2+1: Jeg havde en tung følelse i underlivet og var øm, som, når man skal have mens. Og stadig ømme brystvorter.
 • 2+2: Var jeg hos en veninde og lidt lyserødt kom til syne på papiret to gange, eller så jeg syner? Følte sidestik og havde ingen ømme brystvorter, men var lidt øm, hvis jeg rørte ved brysterne.
 • 2+3: Var hjemme hos min mormor. Var øm og tung i underlivet, som ved mens. Og nu begyndte jeg at få sidestik. Og troede rigtig meget på, at jeg kunne være gravid. Men havde brunt snask i trusserne, og senere lidt mere lyserødt og til sidst ret meget på papiret, men ikke i trusserne eller på bindet. Det nev også i brysterne og meget niv i begge sider, da jeg skulle sove.
 • 2+4: Var hos noget familie og her følte jeg lidt niv igen og så var der blod på papiret som dagen før + meget brunt snask. Havde også ondt i halsen.
 • Lør. 2+5: Sov længe og kunne næsten ikke vækkes. Vi var hos familien igen og nu var der blod på papirer en gang, mange sidestik og meget brunt snask. Var forkølet og lidt varm og havde ondt i halsen. Troede stadig på det.
 • Søn. 2+6: Spiste stor frokost hos mine forældre med familien. Det snurrede og nev i brysterne og jeg havde sidestik. Var varm og snottet, og havde ondt i ryggen. Var mere sulten end jeg plejede.
 • 3+0: Gik syg hjem. Var varm, snottet, havde kvalme, rystede, havde sidestik, og jag i underlivet. Tror jeg havde influenza. Havde lidt ondt i ryggen og så var der blod på et bind. Mit venstre bryst var meget ømt og følsomt, kunne ikke have BH og stram bluse på. Var tung i underlivet, og øm som ved mens. Synes det var underligt, at jeg var sulten, da jeg sku sove. Havde spist meget til aften.
 • 3+1: Var øm som ved mens og følte jag. Mine bryster var tunge, ømme, følsomme og det nev i dem, kunne ikke ha BH på og så havde jeg ondt i ryggen. Der var dog blod på papiret hver gang. Var meget sulten og så fik jeg kvalme om aftenen. Det var ligesom køresyge, var lidt svimmel og det sad oppe i halsen. Troede på det, men havde også tanken om, at det kunne være bivirkninger. Havde jo fået højre dosis, så derfor andre bivirkninger end sidst. Eller også var det det samme… Det svært at huske, sidste forsøg var jo tilbage i juli.
 • 3+2: Havde kvalme hele dagen. Følte niv, stik, jag, og var øm som ved mens, og havde ondt i ryggen. Var egentlig bare ret øm i kroppen, måske efter influenzaen. Var øm i brysterne, og kunne ikke have BH på. Og så var der meget blod, skulle skifte 3 bind. Nu troede jeg ikke på det…
 • 3+3: Ikke meget niv i underlivet og i brysterne, men de var stadig meget ømme. Havde taget en blød BH på, da jeg dagen før ikke kunne have en bøjle-BH på. Jeg havde ingen kvalme, men pletblødte ret meget. Havde læst at hvis brysterne var ømme helt til 4+0, så var der en god mulighed for graviditet.
 • 3+4: Det nev lidt i brysterne, og jeg havde en svag kvalme og niv i underlivet, sure opstød, og pletblødte, hvor var jeg træt af alt det blod, selvom det kun var brunt.
 • Lør. 3+5: Havde ikke kvalme. Det nev i brysterne og mens ligende øm i underlivet, men det tog til om aften, av. Ikke meget blod, som kunne tyde på, at der snart kom mens eller kunne jeg være gravid…? Fik sure opstød igen. Hmm…
 • Søn. 3+6: Vågnede kl. 5 og skulle tisse. Satte mig på toilettet og hørte: Dryp, dryp, dryp… Jeg havde fået mens. Håbede ikke det var så meget, der var måske stadig en mulighed…? Skulle ikke tørre mange gange før blodet var væk og jeg lagde mig håbefuld ind i sengen igen. Men vågnede igen kl. 8 og der var ingen tvivl, det var mens. Hvorfor kom det allerede? Men jeg var glad for at det kom på en søndag, så var jeg ikke alene, så kan vi være sammen om det. Ved 9.30 tiden ringede jeg til klinikkens telefonsvarer og lagde en besked, der lyder, at nu ville jeg gerne have en henvisning til Roskilde Sygehus, en henvisning til skylning af mine æggeledere og undersøges for, hvorfor jeg pletbløder SÅ MEGET! Jeg hader det. Det eneste der er rart ved, at have mens er, at jeg kan havde tampon, så jeg ikke skal se på mere blod!
 • 4+0: Vi kørte afsted til Roskilde Sygehus for, at få taget blodprøve og ved 9-tiden ringede de fra klinikken. Yeay! Vi bliver overflyttet til Roskilde Sygehus og jeg skal have skyllet mine æggeledere. Dermed kan vi ikke gå i gang med et nyt forsøg, lidt ærgerligt, men det bliver godt, at få skylningen gjort. Har læst om mange, der bliver gravide derefter. Og som Henrik siger, så ville det da være underligt, at der uden problemer kan komme et æg gennem æggelederne, når det aldrig er sket før… Det skal gøres inden en evt. ægløsning og jeg får en tid pr e-Boks. Skal ringe for at følge op på overflytningen, om et par dage. Hun kunne ikke sige noget om, hvorfor jeg har pletblødning, men det forventede jeg heller ikke, jeg skal sige det, når vi kommer i gang på Roskilde. Sidst men ikke mindst skal jeg have taget en klamydiatest hos egen læge inden skylningen. Puha, sikke mange ting – nu vil jeg tage en lur.

Tak fordi I læser med <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!