A Taste of ISH: Anmeldelse 

Blog opslag

11 aug, 2021

A Taste of ISH: Anmeldelse

Jeg har smagt på alle produkterne i ISHs smagspakke: A taste of ISH, hvor man næsten kommer hele ISHs sortiment i gennem.

Pakken indeholder:

  • 1 x Château del ISH, Sparkling Rosé (250 ml)
  • 1 x Château del ISH, Sparkling White (250 ml)
  • 1 x GinISH & Tonic (250 ml)
  • 1 x SpritzISH (250 ml)
  • 1 x RumISH (350 ml)
  • 1 x GinISH (350 ml)
  • 1 x Fever-Tree Indian tonic mixer (200 ml)
  • 1 x Fever-Tree ginger beer mixer (200 ml)

Den fås i øvrigt til en rigtig fin pris af kun 349,- hvilken jeg synes er godt givet ud, hvis man er til lidt af hvert og har lyst til at finde sine egne favoritter.

Mit overordnede indtryk af ISH er positivt. A Taste of ISH kommer I en rigtig lækker indpakning. Jeg fik helt ærligt lyst til at hoppe i de våde vare med det samme de kom ind ad døren. For mig betyder æstetikken virkelig meget, for det skal også helst være produkter, som jeg har lyst til at servere for gæster. Og det må jeg bare sige at ISH har fuldstændigt styr på. Produkterne tager sig virkelig flot ud. Selvom æstetisk er vigtigt, så er det altafgørende selvfølgelig smagen. Den skal altså sidde i skabet. Smag er jo subjektivt og hvad der gælder for mig, gælder nødvendigvis ikke for dig. Derfor anbefaler jeg også klart at købe denne pakke, så man selv kan tage stilling til egne favoritter. Nogle produkter synes jeg sidder lige i skabet og får de største anbefalinger herfra. Mens jeg synes andre falder igennem fordi de ikke lever op til mine forventninger. Nedenfor gennemgår jeg hvert produkt.  

GinISH:

Det første jeg smagte fra ISH var deres GinISH sammen med tonic, for hvem elsker ikke en god G&T? Først og fremmest synes jeg at lugten af GinISH er spot on! Jeg havde virkelig fornemmelsen af at det var rigtig gin i flasken og det synes jeg egentlig er en præstation i sig selv. Dernæst gik det desværre ned af bakke for min begejstring. For den bedste ved en god G&T er nu altså bare Ginen og ikke tonicen og det synes jeg ikke GinISH kunne leve op til. Desværre smagte min drink overvældende meget af tonic og havde kun et lille snert af gin. Dette var selvom jeg tilføjede mere GinISH efter første slurk. Overvældende positiv er jeg ikke for ISH Sprits GinISH.

GinISH & tonic:

ISH har også lavet en allerede forblandet G&T på dåse og denne falder desværre også igennem. Smagen af tonic overskygger ginsmagen fuldstændigt.

SpritzISH:

Er man til Aperol Spritz, men også et sted i sit liv, hvor man ikke kan nyde alkohol, så kan jeg på det varmeste anbefale SpritzISH! Drinken er pre-mixed og altså klar til at nyde lige fra flasken eller dåsen og modsat ginISH, så smager den lige som den skal og fanger virkelig den sommervibe jeg forbinder med den originale drink. SpritISH rammer virkelig de smagsnuencer, som jeg husker og kender fra den oprindelige drink.

Château del ISH, Sparkling Rose:

Okay haps! I min pakke fra ISH var der desværre kun el lille dåse med deres Sparkling Rose uden alkohol. Hvor ville jeg ønske at der havde været flere. Jeg synes selv jeg valgte det helt rigtige tidspunkt at smage den. Nemlig i sommerhus, på en solkysset terrasse omgivet af familien som også nød hver deres. Omgivelserne var perfekte og det eneste der kunne ødelægge det for mig, ville have været en dårlig Rosé. Det blev jeg heldigvis fri for. For jeg er ret så begejstret for denne variant. Selv er jeg mest til sød vin og derfor gør denne Rosé altså også noget godt for mig. For selvom den er sød, så får man ikke den der saftevand-vibe, som man desværre ofte oplever i mødet med alkoholfri vin. Nej, jeg synes netop at den smager af vin. Og jeg tror helt ærligt sagtens man kunne snyde mig i en blindtest. Så kæmpe anbefaling herfra, hvis man er til sød Rosé.

RumISH:

Nu er det mange år siden at jeg rockede en god rom og cola, derfor havde jeg også sværere at vurdere, hvor god RumISH er i forhold til den ægte vare. Det jeg kan sige at jeg synes det smager godt. Jeg blandede RumISH med ginger beer og synes at komponenterne komplimenterede hinanden, så man får en lækker drink ud af det. Den giver en fornemmelse af at drikke alkohol. Jeg kunne måske ønske at RumISH havde en lidt kraftigere smag, for jeg blandede ca. halv/halv, for at få den drink jeg ønskede. Men alt i alt var det en god drink, som jeg sagtens ville være bekendt at servere til gæster, som ikke drikker alkohol.

Château del ISH, Sparkling White:

Det er en vinder for mig. Som sagt er jeg til sød vin og det er hvad jeg får her. ISHs Sparkling White er meget sød og mild i smagen, hvilket man selvfølgelig skal være til før at det er en sikker vinder. Men den smager altså ikke af saftevand og det er altså et kæmpe kriterie for mig. Sådan en Sparkling White minder mig om sommer og nytår på samme tid. Jeg kunne ønske mig en lille smule kraftigere smag, men ikke meget, for jeg synes egentlig, den er ret god, som den er.

Overordnet indtryk

Som tiden går og flere og flere i min omgangskreds kommer i lykkelige omstændigheder og derfor ikke drikker alkohol, så er jeg glad for at vide at jeg med god samvittighed kan servere drikkevarer uden alkohol, som ikke blot er sodavand, vand eller juice, men noget der faktisk minder om den vin eller drink alle andre i selskabet nyder. Selv er jeg størst fan af ISHs Sparkling produkter.
Hvis man nørder meget i en bestemt type alkohol, hvad enten det er rom, vin eller gin, så tror jeg ikke umiddelbart at man vil nyde ISHs alkoholfri version af det produkt, for det vil aldrig blive det samme. Men for en som mig, som egentlig ikke ved ret meget om det jeg drikker, men blot nyder et glas en sjælden gang i mellem, så fungerer det virkelig fint. I de perioder, hvor jeg ikke vil drikke alkohol, har jeg det så fint med at drikke ISHs alkoholfri produkter i stedet. Det giver mig en følelse af at være en del af selskabet i modsætning til tidligere, hvor jeg måske har følt mig lidt som barnet ved et bord af voksne fordi de måtte drikke vin jeg ikke måtte.

Annonce

Læs mere om produkterne her

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Nu sker der noget

Nu sker der noget

Efter ægudtagning i slut januar, hvor vi fik fire embryoner (befrugtede æg) på frys, har vi ventet...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!