Abort for anden gang?

Blog opslag

Skrevet af Babyluppen

15 maj, 2017

3 gang må være lykkens gang normalt gravid igen…

5 måneder efter vores graviditet udenfor livmoderen hvor jeg fik fjernet højre æggeleder udeblev min menstruation igen. Jeg havde egentlig ikke skænket det en tanke, at jeg kunne være gravid for jeg manglede jo pludselig den ene æggeleder. På sygehuset mente de dog ikke graviditet ville blive noget problem da den anden æggeleder blot ville indfange ægget fra den højre æggestok.

Jeg havde haft blærebetændelse on and off siden operationen og gik derfor igen til lægen med endnu en blærebetændelse tænkte jeg, Lægen spurgte om jeg kunne være gravid, jeg afslog med det samme, det mente jeg bestemt ikke jeg kunne være.

Hun tog en test og den var svag positiv….

Jeg blev total overvældet, det havde jeg slet ikke set komme. Tænkt sig at vi selv kunne blive gravide selvom jeg manglede den højre æggeleder, det var da fantastisk.

Jeg skyndte mig hjem til min kæreste og fortalte den gode nyhed. Han var lige så overrasket som mig og vi besluttede os for at tredje gang måtte være lykkens gang for os. Utrolig så meget man kan begynde at glæde sig og nå at snakke igennem på 4 dage.

På femte dagen begyndte jeg igen at bløde og det endte igen i en tidlig spontan abort. Endnu en mavepuster endnu en knytnæve lige i ansigtet, endnu en følelsesmæssig rutchetur.

Vi var total målløse og mange spørgsmål begyndte at melde sig….

Hvordan kunne vi være så uheldige igen?

hvorfor skulle det gå ud over os?

Hvad gik der galt?

Fejlede vi noget?

Gjorde vi noget forkert?

Osv. Osv. Osv.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!