ÆGLØSNINGSTESTProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

Når du forsøger at blive gravid, er det relevant at vide, hvornår på måneden du er mest fertil. Som kvinde er du nemlig kun frugtbar i relativt få antal dage i din menstruationscyklus. 24-36 timer før en kvinde har ægløsning, øges koncentrationen af hormonet LH (Luteinizing Hormone), der kan måles i urinen. Det er koncentrationen af dette hormon, som man måler med en ægløsningstest. Kvinder har størst chance for at blive gravide på netop den dag i deres cyklus, hvor ægløsningen finder sted eller dagen før. Med en ægløsningstest fra Babyplan kan du derfor måle LH-niveauet i urinen og på den måde finde ud af, hvornår du har den største chance for at blive gravid.

babyplan Ægløsningstest – Strimmel

Babyplan Ægløsningstest Strimmel er en ægløsningstest som den du kender fra apoteket, den er nem at tage og hører til blandt markedets mest følsomme ægløsningstests med en følsomhed på 25mIU/mL. Testen er over 99,9 % nøjagtig.

Babyplan Ægløsningstest – Stav

Ægløsningstesten er udformet som en stav (omtrent samme størrelse som en kuglepen), som gør det nemt og hygiejnisk, når man udfører testen. Du behøver ikke at skulle opsamle urinen i et bæger først, men du kan tisse direkte på ægløsningstesten. Resultatet vil du se på blot et par minutter.

 

Eveline ægløsningstest med digital aflæsning

Eveline ægløsningstest med digital aflæsning og app der holder styr på alle dine testresultater. En præcis og hygiejnisk ægløsningstest med app designet til at gøre det nemt at identificere dine mest frugtbare dage i hver cyklus.

x10

Eveline refill

Køb 1 eller 2 pakker Eveline ægløsningstest til brug sammen med Eveline smart fertilitetssystem

10 Eveline ægløsningstes

2 stk. Babyplan gradivitetstest stav

Danske brugsanvisninger

Babyplan sæt strimmel 3 mdr.

Babyplan sæt med strimmel er et af Babyplans mest solgte produkter. Det er prismæssigt vores bedste køb. Samtidig får du alle de produkter, du har brug for, når du planlægger at blive gravid.
Babyplan sæt rækker til hele tre måneder. Bliver du gravid efter 2 måneders forbrug – så har du 6 måneders returret på de produkter, som er tilbage.

Babyplan sæt stav 2 mdr.

Babyplan sæt med stav er et at vores mest populære produkter. Du får alt, hvad du behøver med blot ét sæt, når du forsøger at blive gravid.
Bestil ét sæt, og du har vitamintilskud og tests til to måneder. Babyplan stav er oven i købet en nem test at have med på farten, fordi du ikke behøver samle urin i et bæger.

Babyplan testsæt

21 ægløsningstest
+ 5 graviditetstest strimmel

Dette sæt vil række til 3-4 måneder afhængig af antallet af anvendte ægløsningstest per måned. Desuden følger der 5 stk. graviditetstest med, så du efter hver periode kan teste for graviditet.
Hvis du ønsker at blive gravid, er det vigtigt for dig at vide, hvornår du er frugtbar. Det er nemlig kun en ganske kort periode i hver cyklus, og ægløsningstest i denne pakke kan hjælpe dig med at finde det rette tidspunkt.

Babyplan testsæt

14 ægløsningstest
+ 3 graviditetstest stav

Dette sæt vil række til 2-3 måneder afhængig af længden på din cyklus. Har du en lang cyklus vil du skulle bruge flere ægløsningstests og pakken holder kun 2 måneder mod 3 måneder hvis din cyklus er kort.
Sættet består også af 3 stk. graviditetstest så du efter hver periode kan teste om du er blevet gravid, eller om du skal prøve igen i næste måned.

Babyplan Opsamlingskop

Babyplan opsamlingskop er lavet af et varmebestandigt materiale, der tåler rengøring ved høj varme som f.eks. opvaskemaskine. Koppen er lavet af silikone, som er meget holdbart og mere miljøvenligt, end hvis du anvender en plastikkop.

Silikonekoppen er perfekt til at opbevare på toilettet, da det ikke går i stykker hvis du taber det på gulvet. Koppen kan foldes sammen når den ikke er i brug så den kun er 7 mm høj (6,7 cm i diameter).

Babyplan termins- og ægløsningstest beregner

Babyplan har gjort det nemt og enkelt for dig at beregne din termin og ægløsningstest start. Terminsberegneren og ægløsningstestberegneren er et fysisk hjul i plast, som du muligvis har set hos jordemoderen eller lægen. Babyplans beregner er et værktøj, der gør det overskueligt for dig at holde styr på hvornår du skal begynde med ægløsningstest og beregning af din terminsdag.