Ægoplægning og den alt for lange ventetid

Blog opslag

Skrevet af Sendbabystoev

29 feb, 2020

Den 12/2 fik jeg lagt vores tredje fryseæg op og er godt i gang med den lange ventetid frem til blodprøven som så skal afsløre om jeg er gravid eller ej. I oktober 2019 fik jeg lagt den første fryseægop og der blev jeg ikke gravid. I november fik jeg så lagt det andet æg op, det blev jeg gravid på den det endte ikke godt dagen inden min fødselsdag troede vi at vi skulle til scanning for at se et foster. Men det havde ikke udviklet sig som det skulle og der var intet foster kun en tom blommesæk, jeg fik besked om at stoppe med progesteronen fordi det er med til at holde på graviditeten. Nu venter vi så på at få at vide om tredje gang er lykkens gang – men kender i det tankerne flyder allerede rundt i hovedet på mig. Vi har stadig et æg tilbage i fryseren. Men jeg håber virkelig at denne gang ender med at vi får et barn i armene, jeg ved snart ikke om jeg kan klare endnu en dårlig besked.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!