Ændrede aftaler og nye handlinger

Blog opslag

Skrevet af Blastocysten

14 nov, 2020

Endnu et forsøg er afsluttet og endnu engang, står vi med en negativ test. Svaret gør lidt ekstra ondt, for jeg har aldrig haft så mange symptomer, som jeg har haft denne gang. Jeg troede virkelig på det indtil få dage før blodprøven.
M og jeg har haft nogle lange snakke. Det betyder så ufattelig meget at få sat ord på sine følelser. Vi har hele tiden været enige om, at når æggene i fryseren var brugt, så var det slut og vi skulle leve et liv uden børn. Jeg er i den seneste tid kommet meget i tvivl, for vi har jo “kun” prøvet en klinik med samme metode hele vejen igennem. Ville jeg kunne leve resten af livet med tanken om, at vi ikke havde prøvet alle muligheder ?
Jeg var lidt bange for at fortælle M om mine tanker. Jeg var bange for, at han ville afvise mig – nu havde vi jo lavet en aftale.
Jeg bragte emnet på banen og fortalte M, at jeg ikke føler mig klar til at smide håndklædet i ringen. Hele min krop var i ængstelse, mens jeg afventede hans reaktion. Der gik ikke mange sekunder, før han sagde, at han har det på præcis samme måde. Så det var en stor lettelse for mig, at vi begge var på samme sted.
Vi har på det sidste følt os meget, som en lille brik i et monotont samlebåndsarbejde på klinikken. Ind i lokalet, af med trusserne, op på briksen, scanning, ned fra briksen, på med trusserne og farvel … NÆSTE …..
Jeg ved godt, der er travlt i det offentlige, men følelsen af, at man bare er et nummer i systemet er bare heller ikke rar i dette game.
Nu er planen, at vi starter op igen i denne cyklus og bruger et æg mere. Derefter holder vi pause i december, så vi kan nyde julen og hinanden. I det nye år, vil vi så bruge de sidste 3 æg i fryseren og derefter flytte over til Stork Klinik i København. Forhåbentlig, kan de hjælpe os på en bedre og mere menneskelig måde.
Jeg har valgt, at jeg igen vil få noget fokus på min kost, for jeg læser flere og flere steder, hvor meget det spiller ind.
Derudover har jeg en afklaringssamtale med @fertilista, omkring blandt andet kosttilskud, som jeg glæder mig meget til. Deltog i hendes webinar her på fertilitetsliv.dk og syntes bare, der var noget over hende der fangede mig. Den sidste ting jeg har sat igang er, at jeg giver akupunktur endnu en chance. Det sidste sted jeg gik, lå vi mange i et stort lokale med gardiner som skillevæg. Der var derfor hele tiden en uro der gjorde, at jeg ikke kunne slappe ordentligt af. Denne gang har jeg fundet et sted på Østerbro, som lyder meget mere nede på jorden og roligt, så det giver jeg et skud.
Sikke et skriv, men når jeg føler mig magtesløs overfor noget, lægger jeg planer og handler. Nu når har jeg delt mine planer med jer, har jeg nok lettere ved at overholde dem.
Hej for nu.

2 Kommentarer

 1. Anonym Anbefaler

  Hej

  Tak fordi du deler din historie! Jeg kan anbefale Lone Simonsen som både er zoneterapeut og akupunktør. Hun er også nævnt her på siden og holder til på Østerbro. Udover at hun er fagligt dygtig og at min krop er dejlig afslappet efter hendes behandling, så er hun også enormt varm at snakke med. Det sætter jeg ligeså stor pris på i mit fertilitetsforløb.
  Held og lykke herfra.

  Svar
  • Blastocysten

   Hej..

   Tak til dig fordi du læser med !
   Jeg er startet op hos Qi-akupunktur og jeg er super tilfreds, jeg finder ro og får virkelig slappet af når jeg er der.
   Men tusind tak for dit input.

   Blastocysten.

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!