PRODUKTKATEGORIERAlle

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som kan gøre jeres fertilitetsrejse og projekt baby lidt nemmere.

GRAVIDITETSTEST

Vi har forsøgt at samle  flere typer af graviditetstests, bl.a. såkaldte ”tidlige graviditetstests” som kan påvise en graviditet op til 5 dage før forventet tidspunkt for menstruation. 

ÆGLØSNINGSTEST

Når du forsøger at blive gravid, er det relevant at vide, hvornår på måneden du er mest fertil.  Med en ægløsningstest fra Babyplan kan du derfor måle LH-niveauet i urinen og på den måde finde ud af, hvornår du har den største chance for at blive gravid.

TESTSÆT

Med et testsæt fra Babyplan får du alle de produkter du behøver, når du planlægger en graviditet. Der er mange penge at spare, hvis du vælger at købe et testsæt.  Ved at købe et testsæt fra Babyplan får du 2 måneders forbrug af graviditetstest, ægløsningstest og kosttilskud som en samlet pakke.

Fertilitets-monitor

Med fertilitetsmonitor kan du nemt få overblik over dine fertile dage med en app til din smartphone. Appen følger dig og din fertilitet og fortæller dig, hvilke dage du har størst chance for at blive gravid. Du kan få information om din aktuelle cyklus, og foregående seks cyklusser, som kan hjælpe dig til bedre at forstå dit cyklusmønster.

SÆDKVALITETS-TEST

Mange mænd har dårlig sædkvalitet – helt uden at vide det. Netop dårlig sædkvalitet er én af hovedårsagerne til, at 2 ud af 3 par har svært ved at opnå graviditet. Det er en god ide, tidligt i forløbet, at få afklaret, hvad årsagen til den udeblivende graviditet kan være, da tid er en vigtig faktor, især for kvinden. En sædkvalitetstest kan hjælpe jer til at komme hurtigere igang med den rigtige behandling hvis sædkvaliteten viser sig at være nedsat.

KOSTTILSKUD TIL KVINDEN

Hvis du er du gravid, eller planlægger at blive det inden for den nærmeste fremtid, er det vigtigt at tænke kosttilskud ind i dine daglige rutiner. Både før og under graviditet er det nemlig essentielt, at du får de rette vitaminer. Særligt folsyre, der i gamle dage gik under betegnelsen folinsyre, er et vitamin, der fra naturens side findes i flere fødevarer. Sundhedsstyrelsen anbefaler dog alligevel, at gravide kvinder eller kvinder, der forsøger at blive gravide, tager folsyre som et dagligt kosttilskud for at sikre, at du får tilstrækkeligt med folsyre i forbindelse med graviditet.

KOSTTILSKUD TIL MANDEN

I to to a tre tilfælde er mandens sædkvalitet medvirkende til barnløshed blandt par, som forsøger at blive gravide. Mandens livsstil spiller en vigtig rolle i produktionen af sunde sædceller. Her kan kosttilskud være en god start. Det tager tre måneder at lave en ny sædcelle og med livsstilsændringer og de rigtige kosttilskud kan sædkvaliteten forbedres markant.

FERTILITETSGEL

Prøver du at blive gravid? Med fertilitetsgel kan du øge dine chancer for at blive gravid naturligt. Conceive Plus fertilitetsgel fra Babyplan er en fertilitetsglidecreme, der forbedrer sædcellernes evne til at svømme og overleve i kvindens krop, og dermed øger jeres chancer for graviditet.

Herbal Fertility Programme

Herbal Fertility Programme er et naturligt, rent og holistisk program, der bygger på den traditionelle kinesiske viden om helbredende egenskaber i planter. 

Den kinesiske tradition er udviklet over tusindvis af år og arbejder med den sunde menstruationscyklus som udgangspunktet for kvindens fertilitet.