Alternativ behandling

Blog opslag

Skrevet af Jegvilvaeremor

1 jul, 2020

Min holdning

Jeg har aldrig rigtig troet på alternativ behandling, mest fordi jeg forbinder det med hekseri, tarotkort og andet lignende. Og det er ikke noget jeg har gjort mig i. Derfor var det lidt ambivalent for mig, da min kammerat, som er hypnotisør, foreslog at jeg kunne prøve hypnose – og at han gerne ville gøre det, så jeg kunne se hvordan det er.

Hvorfor

Jeg har de sidste 8 måneder prøvet flere forskellige slags alternative behandlingsformer. Jeg valgte at prøve det af, fordi jeg manglede en følelse af kontrol. Jeg manglede følelsen af, at jeg også havde noget at skulle have sagt i det her forløb. Det hele handler om, at man skal gøre som lægerne og sygeplejerskerne siger, og man har ikke engang kontrol over sin egen krop – den bliver styret af alle hormonerne. Alternative behandlingsformer har givet mig en del af kontrollen tilbage. JEG har kunne bestemme hvilke jeg ville prøve, og JEG kunne bestemme hvordan jeg kunne forholde mig til det. JEG havde for en gangs skyld kontrol over noget.

Hypnose

Hypnose er det første jeg prøvede, og ærligt var jeg skidenervøs. Jeg troede hypnotisøren ville få mig til at gå rundt som en abe eller andet lignende. Der tog jeg fejl! Aldrig har jeg slappet så meget af, som jeg gjorde under hypnose ved ham, og jeg fik så meget nemmere ved at håndtere hele situationen. Jeg fik bekræftet mig selv i, at selvom jeg ikke var gravid, så ville J ikke gå fra mig. Jeg lærte at slappe af, og det har haft en kæmpe betydning for hvordan jeg har tacklet tingene efterfølgende.

I december fandt jeg Hypnobaby.dk og fik hurtigt skrevet med søde Anna om hvad det var for noget. Hypnobaby.dk er en app (eller hjemmeside), hvor der ligger forskellige hypnoselydfiler, som man kan høre når man har brug for det. Jeg har benyttet mig særlig meget af 1-2-3-sov lydfilen. Uden den teknik som man lærer i den lydfil, ville jeg have haft utallige af søvnløse nætter, men jeg falder i søvn på 5 minutter nu. Så TAK Anna! Derudover har jeg brugt hypnoselydfilen ”En længe ventet gæst”, som hjælper ægget med at sætte sig fast. Der skal lyde en kæmpe anbefaling til både Hypnobaby.dk, og hele hypnoseverdenen fra min side af.

Akupunktur

Jeg prøvede akupunktur første gang i oktober 2019. Jeg har svært ved at forholde mig til det, da jeg mest af alt bare synes, at det gjorde ondt. Jeg taler kun for mig selv, men akupunktur har ikke haft en effekt for mig. Men jeg ville prøve det, for at se om det kunne hjælpe mig.

Fysioterapi

Jeg har aldrig gået til fysioterapi før, og jeg havde derfor ingen forventninger første gang jeg skulle besøge Anne Sofie ved fertilitetsfysio i Århus. Vi startede med en samtale som var helt nede på jorden. Det gjorde mig både tryg og tilpas i Anne Sofies selskab, inden vi begyndte selve behandlingen. Ikke nok med, at Anne Sofie er et utrolig behageligt menneske, så gør hun også behandlingen behagelig idet hun forklarer alt hvad hun gør. For mig var det superskørt, da hun trykkede på min mave i starten, men allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke forskel. Jeg har altid været spændt i underlivet og haft svært ved at slappe af – efter mit første besøg ved Anne Sofie har jeg ikke været spændt siden. Jeg har fået nogle øvelser som jeg har lavet siden februar og stadig laver den dag i dag. Jeg håber, at de kan hjælpe mig til en graviditet. Jeg kan anbefale Anne Sofie til alle som har fertilitetsvanskeligheder, eller som har menstruationssmerter. Mine menstruationssmerter var helt væk ved sidste blødning. Kæmpe tak for hjælpen!!!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!