Angsten, der ikke vil forsvinde

Blog opslag

Skrevet af GrådigeJane

6 aug, 2022

Jeg er gravid ved ICSI 36+4. Sidst jeg var gravid mistede jeg 19+5. Efter uge 20 aftog angsten gradvist, men her den sidste uges tid er den blusset kraftigt op igen.

Der kan være mange årsager; Jeg har været til min sidste scanning (har været fulgt for foranliggende moderkage) og jeg skal til jordemoder om en uge. Babyen er ved at være så stor at hendes bevægelser ændre sig, det er mere skub end spark. Jeg mærker hende ikke længere så tydeligt når hun sover (hun bevæger sig formentlig bare ikke så meget pga pladsmangel).

Jeg har heldigvis en doptone, så jeg kan høre hendes hjerteslag, når jeg panikker over ikke at have mærket hende en times tid.

Måske er det fordi at vi er klar til at hun kommer? Tøj og udstyr er vasket og klar. Den kommende storebror er forberedt og glæder sig. Vi er SÅ tæt på målstregen og jeg ved hvor hårdt det vil ramme mig hvis vi mister igen. Jeg ved også at der ikke er nogen garantier (en af min mands kolleger mistede for en 3 måneder siden i uge 40) og jeg kan ikke rigtig glæde mig over vores milepæle længere. Hvis hun bliver født nu, skal hun nok klare sig. Men hvad nu hvis hun bare dør inde i maven?

De sidste uger skal bare overstås, til jeg kan få hende i favnen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!