Anmeldelse af bogen – Vi får aldrig et barn

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

13 mar, 2021

Fælleslæsning
Vi har fælleslæst, noget vi faktisk aldrig har gjort før, men det var virkelig hyggeligt og efterfølgende fik vi faktisk nogle ret gode snakke omkring vores eget forløb og de forskellige emner.

For vi har jo begge to følt det, følt det på egen krop, følt det sammen, men alligevel følt det forskelligt. Vores fertilitetsliv var en opslidende kamp for os selv men også for forholdet.

Derfor kan det faktisk anbefales at læse denne bog sammen <3

Vi får aldrig et barn
Bogen handler om Caroline og Christian som lever et drømmeliv og har det hele. De har tjek på tingene, de er unge, de har gang i karrieren, de er vant til at nå deres mål og få deres drømme opfyldt.

Men alt er ikke altid så let, da graviditeten pludselig udebliver og de pludselig står i et langt opslidende forløb i fertilitetsbehandling.

Får de nogensinde det barn de drømmer om? De fortæller i bogen om den frustration og misundelse som følger med når vennerne begynder at få børn. De fortæller om sorgen, angsten, socialangst og isolation, venskaber, familie og forholdet.

Det er en personlig, ærlig, dejlig og humoristisk bog som jeg ville have ønsket fandtes da vi selv stod midt i sorgen.

Det er dejligt at der bliver fortalt om alle de forbudte følelser, misundelsen over venindernes graviditet, lettelse over at en veninde aborterer, de irriterende råd og bemærkninger, akavede og underlige situationer man som par pludselig står i.

Jeg vil anbefale alle som skal i gang, er i gang eller har været i fertilitetsbehandling at læse denne bog. Den kan også være god for pårørende at læse, så man bedre kan sætte sig ind i den livskrise man pludselig befinder sig i.

Stor tak til Julie Grønbæk og hendes mand for at blotte sig og fortælle åbent og ærligt omkring deres fertilitetsliv.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!