At ønske noget så højt, som man egentlig ikke ved hvad er…

Blog opslag

Skrevet af Barnlighed

8 aug, 2018

Jeg drømmer ofte… For det meste drømmer jeg mig ret langt væk – det føles i hvertfald sådan..! For drømmen er samtidig et ønske – et af dem, som i min verden desværre er noget, der ligger langt væk. Derfor bruger jeg meget tid på at drømme – drømme mig væk til den verden, hvor også mit ønske, kan få lov at blive opfyldt…

Som I nok kan regne ud er mit største ønske præcis det samme, som alle andres i denne fertilitetsverden – at gøre min elskede til far, og blive mor til vores helt egen lille guldklump❤️

Jeg har vendt og drejet mit ønske – er det virkelig så stort – er det virkelig så meget forlangt..?

Stort set alle jeg kender har det ønske – så hvorfor skulle jeg ikke også? Samtidig så står jeg dog også i den situation, at en af mine bedste veninder ikke ønsker sig børn. Jeg har svært ved at forstå den manglende følelse af ikke at skulle være gravid og føde mit helt eget kød og blod – men jeg respektere det – i høj grad…! Jeg tænker nogle gange, hvad hun mon tænker om den sindsyge kamp jeg er igennem…? Jeg er dog sikker på, at hun respektere mit valg i lige så høj grad, som jeg respektere hendes – men fuld forståelse får vi nok aldrig for hinandens valg.. Som jeg skrev i mit sidste blogindlæg, så troede jeg, at jeg vidste en hel del om fertilitetsbehandling inden jeg selv blev viklet ind i det, men jeg opdagede hurtigt, at min tidligere viden var utrolig naiv…!

Det er virkelig mærkeligt at tænke og se mig selv ude i fremtiden! Jeg ser mig selv med min skønne kæreste, og at jeg har gjort ham til far til nogle skønne unger – jeg ved ikke hvorfor, men jeg ser simpelthen ikke vores liv uden! Jeg mener ikke, at livet ikke er værdifuldt uden børn – men for mig og min fremtid, så ser jeg altid det som det vigtigste..

Jeg ønsker mig derfor noget, som jeg egentlig ikke ved, hvad er… Jeg ved, at alle dem jeg kender elsker deres guldklumper mere end noget andet.. Jeg ved også, at mit forhold til mine forældre og bror er noget af det stærkeste – og hvordan ville jeg selv stå uden det? Det er noget jeg vægter virkelig højt, og jeg syntes ikke det virker, som et for stort ønske – at kunne “lave” min hel egen lille familie…!

Men for nogle af os er det et stort ønske – et ønske som måske er uopnåeligt.. Måske er vi nogle, der må tvinge os selv til at se andre billeder af fremtiden..? Ingen ved det – og ingen ved, hvem der bestemmer det..!

Jeg aer mig selv på maven efter hver ægoplægning og forsikre det lille æg om, at vi vil blive nogle fantastiske forældre – og at vi bare venter på lille dig, til at komme og fuldende mit største ønske 💕 Mon ægget en dag høre mig, høre mit store ønske?

Ingen ved det… Og det er faktisk det værste ved at være i fertilitetsbehandling! Ingen kan love noget eller forsikre dig om noget..!

Om ikke andet så er det mit aller største ønske.. Så kære du, jeg ikke kender, jeg ønsker intet højere i verden, end at vi snart må mødes….

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!