VELKOMMEN TILMin Side

BABYDRØMME I 20'ERNE

Blog manager

Instagram

Mit navn er T. Jeg er 26 år gammel og bor i et dejligt hus sammen med min kæreste på 20, vores fælles hundebarn og mine to katte. Vi har været kærester i snart 3 år, og forsøgt med projekt baby i 1 1/2 år. For ganske kort tid siden fik vi at vide, at vi skal i reagensglas behandling pga. dovne sædceller.

Jeg har valgt at fortælle historien om vores fertilitetsrejse, fordi jeg selv har manglet nogle, der i så relativ ung en alder, skal have hjælp til babyplanerne.

Jeg ønsker at fortælle vores historie åbnet og ærligt, også om de ting der er triste eller svære at snakke om.

MineBlogposts

Den sidste p-pille

Den sidste p-pille

Min kæreste er 6 år yngre end mig, og det lå ikke lige i kortene, at vi skulle være kærester, men...

læs mere