Bagom hvor det hele startede – godt naive

Blog opslag

Skrevet af BliverJegNogensMor

15 apr, 2017

Det var godt at vi gik meget naive ind til, at få hjælp til at få et barn. Ellers havde det været en meget kold spand vand i hovedet, at starte op i behandling.

Man er sårbar i forvejen og har forsøgt at skifte sin egen familie… Blive gravid naturligt… OG DET VIRKER BARE IKKE. At træde ind i denne verden med ukendte ord, medicin og ualmindelig mange forskellige mennesker, der skal gøre dit og dat med ens underliv, er i den grad grænseoverskridende og på ingen måder sjov.

Vores rejse ind i ’systemet’ startede i november 2014. Det er lidt nemmere og hurtigere at komme i gang – hvis kvinden var over 30 år – og dermed nedadgående fertilitet (når man er over 30 er man allerede her klassificeret som en dårlig høne).

Vi havde vores første IUI-H (inseminering med mandens sæd) i januar 2015.

Men før vi kom i behandling…. Er der jo en historie for sig selv!
Man starter med, at smide p-pillerne, og gir den gas som kaniner – som man nu gør. Det er jo sjovt og dejligt. Vi laver jo en familie. Når det sjove går lidt af, og man begynder at tænke…. Hmmm…. Hvorfor sker der ikke noget?
Så var vores (mit) næste skridt at spørge Google om hvad pokker, der lige sker – eller rettere – IKKE sker…

Her finder vi frem til, at der er nogle specifikke dage på én cyklus, hvor det er mere optimalt end andre at blive gravid. Så er det bare i gang med at tælle dage!…. Og SÅ på den igen – på lige netop DE dage… Og med 2-3 dage i mellem, startende og sluttende på HVER side af disse dage… Sex på kommando. Lyder det ikke bare sexet! Men STADIGVÆK, melder der sig en rød gæst hver 28. dag – som er ret så uvelkommen! Så efter flere forsøg.

Spurgte vi igen Google igen – hvad så nu??

Google svarer: Ægløsningstest! Aha – det må være vejen frem så. Så starter et hysteri omkring at tisse på teste i tide og utide for så MÅSKE at fange de 2 ens streger. For dernæst at ringe manden HJEM fra hvad han nu laver, for nu skal vi altså i gang. Vil bare sige… At det er altså et turn off for de fleste. På kommando! NU min skat! Dernæst hysteriet om at finde disse teste så billigt som muligt – for kan sagtens afsløre at der går MANGE til.

Til sidst siger Google at vi skal gå til lægen..

Øv… Det vil ikke lykkedes. Vi bestiller en tid til lægen begge to. Vi bliver heldigvis henvist med det samme grundet vores alder.
Her starter historien. Historien om ’systemet’ på godt og ondt. Den følelsesmæssige rutsjetur. Den hårdeste kamp vi begge nogensinde har kæmpet.

Kampen hvor man ikke på forhånd kender resultatet. Kampen hvor det er biologien der bestemmer. Kampen hvor der IKKE er et facit. MÅSKE ender vi med et barn. Måske ikke…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!