Fertilitetsliv.dk Persondatapolitik

Introduktion

Fertilitetsliv.dk IVS
Rosenvangs Alle 222c 1sal
8270 Højbjerg
E-mail: kontakt@fertilitetsliv.dk
Cvr nr. 38897632
Webstedsadresse er: www.fertilitetsliv.dk 

Hvilken persondata indsamler vi

Personlige data Fertilitetsliv.dk indsamler fra brugere og besøgende på webstedet.
Fertilitetsliv.dk indsamler IP-adresse, navn, e-mailadresse samt de oplysninger i form af tekst, billeder og video som du måtte give os via formularer eller på e-mail.

Formålet med at indsamle persondata

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. På Fertilitetsliv.dk findes der en kontaktformular. Denne formularer har til formål at give brugere og besøgende mulighed for at komme i dialog med Fertilitetsliv.dk. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af Fertilitetsliv.dk. Denne brug kan omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter og tjenester, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Formålet med indsamling af persondata er at kunne:

1) Svare på din henvendelse
2) Vende retur med yderligere information

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse rettet til det korrekte, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvem har adgang til din persondata

Dine personoplysninger er tilgængelige for Fertilitetsliv.dk.
Fertilitetsliv.dk har adgang til din persondata med det formål at behandle persondata i overensstemmelse med de ovennævnte formål.

Opbevaring og sletning af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Ved henvendelse via Fertilitetsliv.dk kontaktformular eller sendt til en Fertilitetsliv.dk e-mailadresse vil dine personoplysninger blive opbevaret i op til 180 dage. Ved øvrige henvendelser til Fertilitetsliv.dk, vil de persondata, du har informeret os blive opbevaret i op til 180 dage efter din henvendelse.

Adgang til at rette, ændre og slette din persondata

Du har ret til at henvende dig til Fertilitetsliv.dk og spørge om adgang til en oversigt over, hvilke kategorier af persondata som Fertilitetsliv.dk IVS opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du kan bede om at få din bruger slettet, dog vil dine evt. oprettede kommentarer ikke blive slettet – de vil fremgå som ‘Slettet bruger’. De debattråde, du evt. har deltaget i vil ligeså heller ikke blive slettet, men dine kommentarer vil fremstå som ‘Slettet bruger.
Enhver henvendelse skal rettes til kontakt@fertilitetsliv.dk

Klagemulighed

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

Cookies

Du kan læse vores cookiepolitik her.
https://fertilitetsliv.dk/cookies/

Tilføjelser til persondatapolitikken

Fertilitetsliv.dk IVS kan til enhver tid revidere eller opdatere denne politik.
Fertilitetsliv.dk IVS opfordrer derfor brugerne til at løbende at læse denne politik.

Retningslinjer for billeder

Fertilitetsliv.dk ønsker, at du tager hensyn og ikke uploader profilbilleder, der kan virke stødende på andre. Fertilitetsliv.dk ønsker ikke, at du uploader følgende billeder, pornografiske, racistiske eller billeder af englebørn, da dette kan virke stødende på andre brugere. Hvis dette ikke overholdes, vil billederne blive slettet uden varsel. Er du i tvivl om du må uploade et bestemt billede er du velkommen til at kontakte os her. kontakt@fertilitetsliv.dk

Annoncering

Det er ikke tilladt at lave opslag på Fertilitetsliv.dk for at promovere sin egen virksomhed, hjemmeside eller blog. Alt annoncering skal ske i dialog med Fertilitetsliv.dk, du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Indholdet på Fertilitetsliv.dk

Vores skribenter er ikke uddannet inden for sundhedssektoren. Vores artikler er skrevet af os og med vores egne ord, der er fundet inspiration i blade, bøger og på forskellige internetsider. Blogindlæggene er altid skrevet, ud fra vore blog manageres egne personlige oplevelser og erfaringer.

Vigtigt

De informationer og oplysningerne der ligger på Fertilitetsliv.dk må under ingen omstændigheder tages som erstatning for professionel rådgivning af uddannet sundhedsfagligt personale. Indholdet må/kan ikke bruges til at stille diagnoser eller behandling. Vi anbefaler dig altid at opsøge din egen læge, hvis du er utryg eller har spørgsmål omkring dit helbred. Fertilitetsliv.dk kan på ingen måde direkte eller indirekte drages til ansvar for skader eller gener, der måtte opstå ved brugen/misbrugen af informationerne og oplysningerne der ligger på Fertilitetsliv.dk.

Fertilitetsliv.dk anbefaler dig på det kraftigste, at opsøge læge hvis du har spørgsmål eller er nervøs for dit helbred.

Opførsel på Fertilitetsliv.dk

Vores motto er: Husk altid at behandle andre som du selv gerne vil behandles. Er din adfærd upassende overfor andre brugere og reagerer du ikke på de advarsler vi uddeler. Forbeholder vi os retten til at slette din profil med øjeblikkelig virkning.

Efter at have læst retningslinjerne for brug af Fertilitetsliv.dk, håber vi, at du får stor glæde af universet.

De bedste hilsner

Fertilitetsliv.dk

Kontakt os på e-mail: kontakt@fertilitetsliv.dk hvis der er noget, du er i tvivl om.

Pin It on Pinterest