Retningslinjer

Retningslinjer for brugen af Fertilitetsliv.dk

Når du benytter Fertilitetsliv.dk og opretter dig som bruger, skal du acceptere følgende retningslinjer. Hvis ikke du er indforstået med vores retningslinjer, bedes du forlade Fertilitetsliv.dk igen. Fertilitetsliv.dk kan til enhver tid ændre retningslinjerne på Fertilitetsliv.dk. Retningslinjerne er gældende for dig som bruger Fertilitetsliv.dk og du bedes derfor besøge denne side jævnligt, for at holde dig opdateret omkring retningslinjerne for brug af Fertilitetsliv.dk. Når du skriver eller opretter indlæg på Fertilitetsliv.dk, så giver du Fertilitetsliv.dk en tidsubegrænset og non-eksklusiv ret til at bruge indholdet på alle medier. Når du skriver eller opretter indlæg på Fertilitetsliv.dk skal du være opmærksom på, at dette kommer til at ligge på internettet. Det du skriver eller indsætter på Fertilitetsliv.dk er på eget ansvar. Hvis du vælger at slette din profil, vil dine indlæg ikke blive slettet og vi sletter ikke indlæg på opfordring.

Ophavsret og rettigheder

Det er ikke tilladt at kopiere tekst eller billeder uden tilladelse fra ophavsretshaveren. Når du opretter en profil hos Fertilitetsliv.dk acceptere du samtidig vores retningslinjer. Du må under ingen omstændigheder offentliggøre andres beskyttede værker. Hvis du overtræder loven vil du juridisk selv komme til, at stå til ansvar for dine handlinger. Udgifterne som Fertilitetsliv.dk måtte få af dine handlinger vil bliver opkrævet hos dig. De indlæg du selv har skrevet i debatten, har du selv ophavsret til. Disse indlæg kan du anvende uden at Fertilitetsliv.dk skal underrettes.

Anvender du billeder du ikke har ophavsretten til, eller upassende/stødende indlæg eller noget materiale der strider mod de generelle retningslinjer, forbeholder vi os retten til, at fjerne det øjeblikkeligt fra Fertilitetsliv.dk. Alt indhold på Fertilitetsliv.dk må ikke kopieres, sælges eller gengives uden tilladelse fra Fertilitetsliv.dk. Ønsker du at bruge tekst eller billeder fra Fertilitetsliv.dk er du velkommen til at kontakte os. Fertilitetsliv.dk forbeholder sig retten til at bruge alt materiale som bliver sendt til os vederlagsfrit . Dette vil ske uden yderligere kontakt.

Retningslinjer for debatten

Fertilitetsliv.dk tager ikke ansvaret for indlæg skrevet i vores åbne debat forum. Indlæggene bliver skrevet hvert øjeblik, hvilket gør, at Fertilitetsliv.dk ikke kan gøres til ansvarlig for dette. Fertiitetsliv.dk opfordrer i stedet alle, der finder upassende indhold på Fertilitetsliv.dk, til at kontakte os, så vi kan få det fjernet. Vi forbeholder os retten til at fjerne upassende materiale og indlæg der er i strid med god opførsel, tone og moral. Hvis vi finder bevis for en profil er falsk, vil denne blive slettet øjeblikkeligt.

Retningslinjer for profilbilleder

Fertilitetsliv.dk ønsker, at du tager hensyn og ikke uploader profilbilleder, der kan virke stødende på andre. Fertilitetsliv.dk ønsker ikke, at du uploader følgende billeder, pornografiske, racistiske eller billeder af englebørn, da dette kan virke stødende på andre brugere. Hvis dette ikke overholdes, vil billederne blive slettet uden varsel. Er du i tvivl om du må uploade et bestemt billede er du velkommen til at kontakte os.

Annoncering

Det er ikke tilladt at lave opslag på Fertilitetsliv.dk for at promovere sin egen virksomhed, hjemmeside eller blog. Alt annoncering skal ske i dialog med Fertilitetsliv.dk, du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Nyhedsbrev

Du har mulighed for, at tilmelde dig Fertilitetsliv.dk’s nyhedsbrev. Når du modtager nyhedsbrevet fra Fertilitetsliv.dk accepterer du, at modtage elektronisk post med relevante nyheder, artikler, blogindlæg samt gode tilbud fra Fertilitetslivs samarbejdspartnere. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet via afmeldelseslinket nederst på nyhedsbrevet eller ved at kontakte os.

Indholdet på Fertilitetsliv.dk

Vores skribenter er ikke uddannet inden for sundhedssektoren. Vores artikler er skrevet af os og med vores egne ord, der er fundet inspiration i blade, bøger og på forskellige internetsider. Blogindlæggene er altid skrevet, ud fra vore blog manageres egne personlige oplevelser og erfaringer.

Vigtigt

De informationer og oplysningerne der ligger på Fertilitetsliv.dk må under ingen omstændigheder tages som erstatning for professionel rådgivning af uddannet sundhedsfagligt personale. Indholdet må/kan ikke bruges til at stille diagnoser eller behandling. Vi anbefaler dig altid at opsøge din egen læge, hvis du er utryg eller har spørgsmål omkring dit helbred. Fertilitetsliv.dk kan på ingen måde direkte eller indirekte drages til ansvar for skader eller gener, der måtte opstå ved brugen/misbrugen af informationerne og oplysningerne der ligger på Fertilitetsliv.dk.

Fertilitetsliv.dk anbefaler dig på det kraftigste, at opsøge læge hvis du har spørgsmål eller er nervøs for dit helbred.

Opførsel på Fertilitetsliv.dk

Vores motto er: Husk altid at behandle andre som du selv gerne vil behandles. Er din adfærd upassende overfor andre brugere og reagerer du ikke på de advarsler vi uddeler. Forbeholder vi os retten til at slette din profil med øjeblikkelig virkning.

Efter at have læst retningslinjerne for brug af Fertilitetsliv.dk, håber vi, at du får stor glæde af universet.

De bedste hilsner

Fertilitetsliv.dk

kontakt@fertilitetsliv.dk

Pin It on Pinterest