BIERNEOGBLOMSTERNE

Blog manager

Du er velkommen til at følge mig på de sociale medier og kommentere på mine blogindlæg, så vil jeg forsøge at svare dig på bedste vis

Velkommen til min side

Da jeg var 12 år gammel fortalte mine forældre mig historien om bierne og blomsterne. Om  blomstens vigtigste opgave i livet: at tiltrække biens opmærksomhed, for at kunne formere sig. Særligt fascineret var jeg over, hvordan bien kom hen til blomsten for at bestøve den, så den bliver befrugtet og der dannes et frø. Frøet som senere bliver til en blomst.
Men som voksen har jeg lært, at den historie ikke altid er sand.
Jeg er 27 år gammel bor i Nordjylland sammen med min mand på 31 år. Vi er lykkelig gift på tredje år og har dannet par i snart syv. En kold novemberdag i 2013 besluttede vi os for, at vi skulle til at starte vores egen familie, men efter 2 år med utallige ægløsningstests, lagengymnastik og efterfølgende menstrationer, blev vi klar over, at vejen til mål ikke var ligetil. i 2015 blev vi henvist til fertilitetsklinikken i Aalborg. Men grundet for mange kilo på sidebenene er vi endnu ikke startet den egentlige behandling. Efter 2 års vægttabskamp er vægten nu 37 kilo mindre og om 9 kilo skal vi igang med at lave vores længeventede ønskebaby. Vores infertilitet skyldes dårlig sædkvalitet.
Vi er optimistiske og tror på, at nogle bær deres barn i hjertet længere tid end maven <3

BIERNEOGBLOMSTERNE

Velkommen til min blog side.

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet.

Pin It on Pinterest