velkommen tilMin Side

BLASTO CYSTEN

Blog manager

Instagram
@blastocysten

Ja, hvem er så vi?
S kvinde årgang 1980 kæreste med M årgang 1977. Vi har været kærester siden juli 2002 og en del af fertilitetsverdenen siden september 2017.
 
Jeg har altid troet, at jeg skulle have børn i en tidlig alder og at jeg skulle have flere af dem. Da jeg mødte M, var jeg overbevist om, at han skulle være faren til dem.
Desværre følte M sig ikke klar til at påtage sig den titel, og da jeg i 2009 blev gravid på naturligvis blev han skræmt fra vid og sans. Jeg er nu sikker på, at vi nok skulle have klaret den. Desværre sad graviditeten udenfor livmoderen og det resulterede i, at jeg fik fjernet begge æggeledere.
 
I 2010 mistede jeg min mor og det skar lidt af min lyst til at få børn. Jeg ville gerne have, at mine børn skulle have ligeså meget glæde af deres mormor, som jeg havde af min.
Jeg blev efterfølgende alvorligt syg og alt babysnak blev sat på hold i nogle år. Det var ikke så svært. Det var kun mig, der prøvede at overbevise M om, at han ville blive en skøn far. Noget jeg slet ikke havde overskud, eller kræfter til at plage ham med.
 
Jeg var efterhånden begyndt at forene mig med tanken om, at det nok bare skulle være M og mig i fremtiden. Indtil vi en aften i starten af 2017 sad og havde en af vores dybe snakke. 
Jeg ytrede, at jeg følte mig lidt overset i denne verden. Mine veninder var jo allerede blevet gift og havde fået børn.
M kiggede på mig og sagde at han faktisk følte sig klar til at blive far, så hvis jeg var klar syntes han, at vi skulle prøve.
Jeg blev vidst meget mundlam, men gu’ var jeg klar og der begyndte vores rejse i behandlingssystemet. Rejsen mod rollen som forældre, en rejse som er blevet noget længere end nogen troede.
 
Jeg vil i mine blogindlæg skrive om op og nedture, og om hvordan vi håndterer de forskellige scenarier, man møder på denne rejse.
 
Velkommen til.

mineBlogposts