Bliverjegnogensindenogensmor

Blog manager

Velkommen til min side

 

Mit navn er Lene, jeg er 33 år gammel og kærester med Kim på 31. Jeg arbejder som behandler og er i gang med at videreuddanne mig til psykoterapeut. Vi har været kærester i over 3 år og jeg vidste hurtigt, at han skulle være far til mine børn. Men da han allerede havde en datter fra et tidligere forhold havde han ikke ligeså travlt som jeg (jeg har været klar siden jeg var 15, og synes derfor at jeg havde ventet LÆNGE nok!) Efter halvandet år, i december 16 ringer han hjem fra julefrokost (måske lettere beruset) og siger. “Nulle vi skal sgu lave den baby- vi skal ikke vente mere så lad vær med at starte på din næste pakke p piller” og så lagde han på… og det var vores start på noget vi troede ville gå stærkt, men vi blev hurtigt klogere. 
Næsten 2 år efter, 2 spontane graviditeter som endte som MA i i hhv. uge 11 og uge 9, 2 negative inseminationsforsøg står vi her senere, og ikke ingen baby rigere.  Så tæt på og alligevel så langt fra. Vi har været i fertilitetsbehandling siden maj 18, vi er blevet undersøgt på kryds og tværs og senest en HSU som viste fri passage. Jeg venter pt. På min mens efter sidste udskrabning. Uforklarligt barnløse er ”diagnosen” pt.
Jeg har fundet meget håb og trøst i de andre skønne pars beretninger og jeg håber derfor også at kunne være med til at bryde tabuer, og snakke om ting som er svære i mine opslag.

BLIVERJEGNOGENSINDENOGENSMOR

 

Velkommen til min blogside. Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet.

Pin It on Pinterest