VELKOMMEN TILMin Side

Bliver jeg nogensinde nogens mor

Blog manager

Mit navn er Lene, jeg er 34 år gammel og kærester med Kim på 32 år.
Vi har været kærester i snart 5 år og kæmpet i over 3 år med at få vores støreste ønske opfyldt- nemlig en fælles familie. Kim har en datter A på 9 fra et tidligere forhold. 

Jeg har været skruk siden jeg var 15 og altid troet, at jeg ville have 3 børn, inden jeg blev 25. Sandheden viste sig at blive en hel anden. 

Vi startede projekt baby i december 2016 efter Kim ringede hjem fra en julefrokost lettere beruset og bad mig smide p-pillerne: “Nulle vi skal sgu lave den baby- vi skal ikke vente mere så lad vær med at starte på din næste pakke p piller” og så lagde han på… 

Jeg havde set mine veninder blive gravide på stribe og hurtigt, hvorfor jeg troede det samme ville gøre sig gældende for os. Det tog mig 8 måneder at opnå første graviditet som i uge 11 endte i en MA. I maj 18 kom vi i fertilitetsbehandling. Vi er konstateret “ufrivillige og uforklarlige barnløse” 

Jeg har pt. været igennem 3 IUI, 3 IVF og 1 FET. Kun 1 IVF forsøg, er resulteret i en positiv test, men endte for 3 gang i en missed abortion, oktober 19. Vi er tilknyttet enheden for flergangs graviditetstab i Ålborg, hvor vi er under udredning. 

Jeg har fundet meget håb og trøst i de andre skønne pars beretninger. Derfor håber jeg, også at kunne være med til at bryde tabuer, snakke om de mørke og forbudte tanker, og ikke mindst snakke om de ting, som kan være svære mens man er i fertilitetsbehandling.

Ud over at skrive for fertilitetsliv.dk, har jeg en Instagram profil under navnet @bliverjegnogensindenogensmor.

God læselyst 

Lene 

MineBlogposts

Sædbanker