MØD VORESBlog managere

HAR STORKEN GLEMT OS

Min mand Lars (29 år) og jeg (28 år) har været kærester i 7 år, og gift siden i sommers. Vi bor på et nedlagt landbrug med vores to katte i Vestjylland.
Vi har prøvet siden november 2017, at blive forældre. I december 2018 lykkes det så ENDELIG! Desværre mistede vi i februar 2019, og er nu tilbage ved start.

BABYDRØMME

Jeg er en kvinde på 32 år, og min kæreste er 30 år. Vi har kendt hinanden i snart 5 år, og har det sidste halvandet år forsøgt at opnå en vellykket graviditet. Vi blev begge undersøgt i sommeren/efteråret 2019, og der er umiddelbart ikke nogen forklaring på vores ufrivillige barnløshed.

FERTILITETSREJSE_PCOS

Min kæreste, 36 og jeg på 30 kom for alvor ind i denne “verden” i april 2019.
Sædkvaliteten er i top, hvorimod jeg har fået konstateret PCOS, så det er hårdt at vide at det er mig der er problemet. Vi har været igennem 3 IUI uden gevinst siden april 2019. Vi afventer nu brev omkring første samtale på Herlev Hospital.

BLIVER JEG NOGENSINDE NOGENS MOR

Mit navn er Lene, jeg er 33 år gammel og kærester med Kim på 31.
Vi har været kærester i over 3 år og jeg vidste hurtigt, at han skulle være far til mine børn.

PROJEKTBABY _PCOS

Jeg er en ung kvinde på 23 år som bor sammen med min kæreste på 24 år. Vi har været sammen i 8 år og er lige blevet forlovet her i 2019.
Vi har forsøgt at blive forældre i 1 år men er nu henvist til fertilitetsbehandling da jeg har PCOS, hvor vi venter på at komme til vores første samtale så vi kan komme ’’ordentligt’’ i gang med projekt baby!

JEG VIL VÆRE MOR

Mit navn er Malene Find og jeg er 23 år gammel. Jeg kæmper, sammen med min forlovede Jesper på 33 år, med at være ufrivilligt og uforklarligt barnløse. Vi har været sammen i 5 år, og forlovet i ½ år. Vi bor i Vejle i vores eget hus, som vi købte for 2,5 år siden. 

FERTILITETSFIGHTER

Min kæreste (1986) og jeg (1985) er uforklarlige barnløse og har forsøgt at blive gravide siden januar 2017. Vi har indtil videre været igennem bl.a. flere kikkertundersøgelser, kromosomtests, diverse blodprøver og sædprøver.

THE.BIGGEST.WISH

Mit navn er Sanne på 29 år, jeg har været sammen med min kæreste Torben på 34 år i 8 år.
Vi har været i behandling i 4 år, men vi har forsøgt i længere tid på egen hånd. 

SENDBABYSTOEV

Vi er et par på 29 & 33 år vi har været sammen i 14 og gift i 10 år.

Vi har siden vi blev gift haft flere spontane aborter, og vi har altid fået af vide at vi nok ikke kunne få børn grundet min meget svære pcos 

JULIE MALYKKE

I april 18 begyndte projekt baby og siden da har jeg kæmpet med manglende ægløsning og meget ureglmæssig cyklus men ingen kan finde årsagen til at min krop reagere sådan efter at jeg har fået fjernet min hormon spiral.

NADIA WEINELL

Mit navn er Nadia og jeg er 27 år gammel (1991). Jeg er gift med Martin på 26 år (1992). Vi var hurtige til at finde ud af, at det skulle være os to og i juli 2017 blev vi gift. Projekt baby startede for vores vedkommende i juli 2016, men vi fandt hurtigt ud af, at det ikke skulle blive nemt for os

CILLE

Mit navn er Cille. Jeg er 26 og min kæreste hedder Nicklas og er 28. Jeg har PCO og vi har prøvet at få børn i en del år efterhånden men vi har gået i fertilitetsbehandling i næsten 1.6 år. Vi har gennemgået 4 inseminerings forsøg uden at det er lykkes, nu venter vi på at blive sendt videre til hospital.

STINE ELISABETH

Mit navn er Stine Elisabeth og jeg er 27 år. Jeg er gift med Benjamin som er 25 år, og vi har været sammen i fire år hvor af vi har været gift i de tre af dem. Vi bor i et nybygget rækkehus i Klarup sammen med vores Malteser hundehvalp Victor.

BABY-ME-EVER

Jeg er 32 år og er gift med J på 35 år. Da vi havde forsøgt at få barn i over et år, fandt man ud af, at jeg havde svær endometriose, der bl.a. sidder i æggelederne og gør det umuligt at blive naturligt gravid.

HÅBTIMISTEN

Vi er Karina på 38 og kæreste med H på 44. Vi er kærester på 5. år. Jeg har før, jeg lærte H, at kende vidst, at skulle jeg være mor, ville det blive med donor æg. Jeg er gået i overgangsalder i enten slut 20’erne eller i starten af 30’erne.

Lykken I LEJRE

Jeg hedder Anne og jeg er gift med Jonas. Vi er forældre til labradoodlen Bobbi, som er knapt et år gammel. Vi flyttede fra Vesterbro til Lejre for godt et år siden og elsker at bo i naturen. 

TRO, HÅB OG BABY

I september 2017 tog min bedre halvdel og jeg beslutningen om at prøve at blive gravide. Men det skulle vise sig at være lettere sagt end gjort. 

ØNSKEBARNET

Jeg er en kvinde på 29 år og min kæreste er 30 år. Vi har været sammen i ca. 9 år, men vi ville (som så mange andre) gerne vente med, at få børn til vi var færdiguddannet og havde fået arbejde.  

EVIG VENTEN

Jeg er 26 år gammel, jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste på 29 år og i marts 2020 har vi forsøgt at blive gravide i lidt over halvandet år.

 

Er du vores nye blogmanager?

Hos fertilitetsliv.dk er vores største ønske at bryde tabuet – så hvis du har lyst til hjælpe os, så tag endelig kontakt.
Vi er altid på udkig efter nye og flere blogmanagere, så vi sammen kan bryde tabuet!

5 + 14 =