MØD VORESBlog managere

HAR STORKEN GLEMT OS

Min mand Lars (29 år) og jeg (28 år) har været kærester i 7 år, og gift siden i sommers. Vi bor på et nedlagt landbrug med vores to katte i Vestjylland.
Vi har prøvet siden november 2017, at blive forældre. I december 2018 lykkes det så ENDELIG! Desværre mistede vi i februar 2019, og er nu tilbage ved start.

WISH ME LUCK

Jeg er en kvinde på 27 der til dagligt arbejder som pædagog. Jeg bor sammen med min mand på 29 år, og vores skønne hund på knap 2 år, som vi fik midt i projekt baby for at få tankerne lidt væk.

FERTILITETSREJSE_PCOS

Min kæreste, 36 og jeg på 30 kom for alvor ind i denne “verden” i april 2019.
Sædkvaliteten er i top, hvorimod jeg har fået konstateret PCOS, så det er hårdt at vide at det er mig der er problemet. Vi har været igennem 3 IUI uden gevinst siden april 2019. Vi afventer nu brev omkring første samtale på Herlev Hospital.

BLIVER JEG NOGENSINDE NOGENS MOR

Mit navn er Lene, jeg er 33 år gammel og kærester med Kim på 31.
Vi har været kærester i over 3 år og jeg vidste hurtigt, at han skulle være far til mine børn.

PROJEKTBABY _PCOS

Jeg er en ung kvinde på 23 år som bor sammen med min kæreste på 24 år. Vi har været sammen i 8 år og er lige blevet forlovet her i 2019.
Vi har forsøgt at blive forældre i 1 år men er nu henvist til fertilitetsbehandling da jeg har PCOS, hvor vi venter på at komme til vores første samtale så vi kan komme ’’ordentligt’’ i gang med projekt baby!

JEG VIL VÆRE MOR

Mit navn er Malene Find og jeg er 23 år gammel. Jeg kæmper, sammen med min forlovede Jesper på 33 år, med at være ufrivilligt og uforklarligt barnløse. Vi har været sammen i 5 år, og forlovet i ½ år. Vi bor i Vejle i vores eget hus, som vi købte for 2,5 år siden. 

FIE CAMILLA

Mit navn er Fie og jeg er 29 år. Jeg har været sammen med min kæreste Peter på 37 år i 2,5 år. Da Peter og jeg mødte hinanden gik der ikke lang tid før at vi blev enige om, at vi gerne ville have børn sammen. Jeg smed p-pillerne et halvt år efter vi havde mødt hinanden og jeg blev tilknyttet en læge med forstand på PCOS.

INGENS MOR

Vi er et par på 30 og 28 og har været sammen siden 2012. Både K og jeg er akademikere, der kæmper sammen, igennem projektansættelser og vikariater, for at få det faste job. Derudover kæmper vi også for at få et barn.

MISSE K

Jeg hedder Mie og er 32 år. Min kæreste hedder Kasper og er 30 år. Jeg har en dreng på 7 år fra et tidligere forhold. Vi bor alle tre på vores lille landsted sammen med vores hund.

JULIE MALYKKE

I april 18 begyndte projekt baby og siden da har jeg kæmpet med manglende ægløsning og meget ureglmæssig cyklus men ingen kan finde årsagen til at min krop reagere sådan efter at jeg har fået fjernet min hormon spiral.

NADIA WEINELL

Mit navn er Nadia og jeg er 27 år gammel (1991). Jeg er gift med Martin på 26 år (1992). Vi var hurtige til at finde ud af, at det skulle være os to og i juli 2017 blev vi gift. Projekt baby startede for vores vedkommende i juli 2016, men vi fandt hurtigt ud af, at det ikke skulle blive nemt for os

CILLE

Mit navn er Cille. Jeg er 26 og min kæreste hedder Nicklas og er 28. Jeg har PCO og vi har prøvet at få børn i en del år efterhånden men vi har gået i fertilitetsbehandling i næsten 1.6 år. Vi har gennemgået 4 inseminerings forsøg uden at det er lykkes, nu venter vi på at blive sendt videre til hospital.

STINE ELISABETH

Mit navn er Stine Elisabeth og jeg er 27 år. Jeg er gift med Benjamin som er 25 år, og vi har været sammen i fire år hvor af vi har været gift i de tre af dem. Vi bor i et nybygget rækkehus i Klarup sammen med vores Malteser hundehvalp Victor.

BABY-ME-EVER

Jeg er 32 år og er gift med J på 35 år. Da vi havde forsøgt at få barn i over et år, fandt man ud af, at jeg havde svær endometriose, der bl.a. sidder i æggelederne og gør det umuligt at blive naturligt gravid.

Er du vores nye blogmanager?

Hos fertilitetsliv.dk er vores største ønske at bryde tabuet – så hvis du har lyst til hjælpe os, så tag endelig kontakt.
Vi er altid på udkig efter nye og flere blogmanagere, så vi sammen kan bryde tabuet!

12 + 4 =