MØD VORESBlog managere

EVIG VENTEN

Jeg er 26 år gammel, jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste på 29 år og i marts 2020 har vi forsøgt at blive gravide i lidt over halvandet år.

BABYDRØMME

Jeg er en kvinde på 32 år, og min kæreste er 30 år. Vi har kendt hinanden i snart 5 år, og har det sidste halvandet år forsøgt at opnå en vellykket graviditet. Vi blev begge undersøgt i sommeren/efteråret 2019, og der er umiddelbart ikke nogen forklaring på vores ufrivillige barnløshed.

DAGBOGQ

På de sociale medier kalder jeg mig for Q. Faktisk fru Q, for i 2017 blev jeg gift og var i lykkelig uvidenhed om, hvad det var for en fertilitetsrejse, jeg var på vej til at starte, da jeg tog min sidste p-pille få måneder før brylluppet.

BLIVER JEG NOGENSINDE NOGENS MOR

Mit navn er Lene, jeg er 33 år gammel og kærester med Kim på 31.
Vi har været kærester i over 3 år og jeg vidste hurtigt, at han skulle være far til mine børn.

PROJEKTBABY _PCOS

Jeg er en ung kvinde på 23 år som bor sammen med min kæreste på 24 år. Vi har været sammen i 8 år og er lige blevet forlovet her i 2019.
Vi har forsøgt at blive forældre i 1 år men er nu henvist til fertilitetsbehandling da jeg har PCOS, hvor vi venter på at komme til vores første samtale så vi kan komme ’’ordentligt’’ i gang med projekt baby!

JEG VIL VÆRE MOR

Mit navn er Malene Find og jeg er 23 år gammel. Jeg kæmper, sammen med min forlovede Jesper på 33 år, med at være ufrivilligt og uforklarligt barnløse. Vi har været sammen i 5 år, og forlovet i ½ år. Vi bor i Vejle i vores eget hus, som vi købte for 2,5 år siden. 

FERTILITETSFIGHTER

Min kæreste (1986) og jeg (1985) er uforklarlige barnløse og har forsøgt at blive gravide siden januar 2017. Vi har indtil videre været igennem bl.a. flere kikkertundersøgelser, kromosomtests, diverse blodprøver og sædprøver.

THE.BIGGEST.WISH

Mit navn er Sanne på 29 år, jeg har været sammen med min kæreste Torben på 34 år i 8 år.
Vi har været i behandling i 4 år, men vi har forsøgt i længere tid på egen hånd. 

SENDBABYSTOEV

Vi er et par på 29 & 33 år vi har været sammen i 14 og gift i 10 år.

Vi har siden vi blev gift haft flere spontane aborter, og vi har altid fået af vide at vi nok ikke kunne få børn grundet min meget svære pcos 

JULIE MALYKKE

I april 18 begyndte projekt baby og siden da har jeg kæmpet med manglende ægløsning og meget ureglmæssig cyklus men ingen kan finde årsagen til at min krop reagere sådan efter at jeg har fået fjernet min hormon spiral.

ICSIBARN

Vi er et ungt par på 26 år, som købte drømmehuset i efteråret 2018 og i februar 2019 blev gift. Vi har igennem vores 5 års forhold forsøgt at få barn i næsten 3,5 år.

CILLE

Mit navn er Cille. Jeg er 26 og min kæreste hedder Nicklas og er 28. Jeg har PCO og vi har prøvet at få børn i en del år efterhånden men vi har gået i fertilitetsbehandling i næsten 1.6 år. Vi har gennemgået 4 inseminerings forsøg uden at det er lykkes, nu venter vi på at blive sendt videre til hospital.

STINE ELISABETH

Mit navn er Stine Elisabeth og jeg er 27 år. Jeg er gift med Benjamin som er 25 år, og vi har været sammen i fire år hvor af vi har været gift i de tre af dem. Vi bor i et nybygget rækkehus i Klarup sammen med vores Malteser hundehvalp Victor.

BABY-ME-EVER

Jeg er 32 år og er gift med J på 35 år. Da vi havde forsøgt at få barn i over et år, fandt man ud af, at jeg havde svær endometriose, der bl.a. sidder i æggelederne og gør det umuligt at blive naturligt gravid.

HÅBTIMISTEN

Vi er Karina på 38 og kæreste med H på 44. Vi er kærester på 5. år. Jeg har før, jeg lærte H, at kende vidst, at skulle jeg være mor, ville det blive med donor æg. Jeg er gået i overgangsalder i enten slut 20’erne eller i starten af 30’erne.

LYKKEN I LEJRE

Jeg hedder Anne og jeg er gift med Jonas. Vi er forældre til labradoodlen Bobbi, som er knapt et år gammel. Vi flyttede fra Vesterbro til Lejre for godt et år siden og elsker at bo i naturen. 

TRO, HÅB OG BABY

I september 2017 tog min bedre halvdel og jeg beslutningen om at prøve at blive gravide. Men det skulle vise sig at være lettere sagt end gjort. 

ØNSKEBARNET

Jeg er en kvinde på 29 år og min kæreste er 30 år. Vi har været sammen i ca. 9 år, men vi ville (som så mange andre) gerne vente med, at få børn til vi var færdiguddannet og havde fået arbejde.  

PROJEKT UMULIG

Jeg er en kvinde på 33 år og har været sammen med min kæreste på 34 år siden 2015. Vi besluttede os for at prøve at få et barn halvandet år efter i sommeren 2016.

 

FAMILIEUDEN BABY

Mit navn er A. Jeg er 26 år gammel og bor sammen med min mand på 29 år. Sammen har vi vores dejlige hund og naturen som fælles hobby og nydelse.

 

KITTES KAMP

Der var engang. For ikke så længe siden, blot 5 år faktisk, havde jeg indstillet mig på at jeg nok aldrig ville få børn. Jeg havde den indstilling, at hvis jeg ikke havde en mand i mit liv der kunne være en god far, så ville jeg hellere undvære at sætte børn i verden.

Er du vores nye blogmanager?

Hos fertilitetsliv.dk er vores største ønske at bryde tabuet – så hvis du har lyst til hjælpe os, så tag endelig kontakt.
Vi er altid på udkig efter nye og flere blogmanagere, så vi sammen kan bryde tabuet!

10 + 10 =

Sædbanker