MØD VORESBlog managere

EVIG VENTEN

Jeg er 26 år gammel, jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste på 29 år og i marts 2020 har vi forsøgt at blive gravide i lidt over halvandet år.

GULDÆGGET

Jeg hedder Rikke Sally. Jeg er 35 år og bor sammen med min kæreste Andreas på 26 år. Jeg ønsker at dele mine erfaringer med fertilitetsbehandling, både for at bryde tabuet

DAGBOGQ

På de sociale medier kalder jeg mig for Q. Faktisk fru Q, for i 2017 blev jeg gift og var i lykkelig uvidenhed om, hvad det var for en fertilitetsrejse, jeg var på vej til at starte, da jeg tog min sidste p-pille få måneder før brylluppet.

TABTE DRØMME

Mit navn er Christina Lassen-Andersen. Jeg er 40 år gammel, gift med Thomas og mor til Kaya og Liv.
Jeg er forfatter til bogen ”Tabte drømme – kvinder og spontan abort”

KITTES KAMP

Der var engang. For ikke så længe siden, blot 5 år faktisk, havde jeg indstillet mig på at jeg nok aldrig ville få børn. Jeg havde den indstilling, at hvis jeg ikke havde en mand i mit liv der kunne være en god far, så ville jeg hellere undvære at sætte børn i verden.

ØNSKEBARNET

Jeg er en kvinde på 29 år og min kæreste er 30 år. Vi har været sammen i ca. 9 år, men vi ville (som så mange andre) gerne vente med, at få børn til vi var færdiguddannet og havde fået arbejde.  

FERTILITETSFIGHTER

Min kæreste (1986) og jeg (1985) er uforklarlige barnløse og har forsøgt at blive gravide siden januar 2017. Vi har indtil videre været igennem bl.a. flere kikkertundersøgelser, kromosomtests, diverse blodprøver og sædprøver.

FAMILIEUDEN BABY

Mit navn er A. Jeg er 26 år gammel og bor sammen med min mand på 29 år. Sammen har vi vores dejlige hund og naturen som fælles hobby og nydelse.

TRO, HÅB OG BABY

I september 2017 tog min bedre halvdel og jeg beslutningen om at prøve at blive gravide. Men det skulle vise sig at være lettere sagt end gjort. 

SOLOMOR I KAKKELOVNEN

Jeg er en ung kvinde, uddannet pædagog, på 28 år (nogle dage endnu – meget vigtigt!), der har været i fertilitetsbehandling i 2-2,5 år. Jeg er altså ’solomum in the making’, men ’the making’ er lidt mere omstændig end først antaget.

ICSIBARN

Vi er et ungt par på 26 år, som købte drømmehuset i efteråret 2018 og i februar 2019 blev gift. Vi har igennem vores 5 års forhold forsøgt at få barn i næsten 3,5 år.

HÅBTIMISTEN

Vi er Karina på 38 og kæreste med H på 44. Vi er kærester på 5. år. Jeg har før, jeg lærte H, at kende vidst, at skulle jeg være mor, ville det blive med donor æg. Jeg er gået i overgangsalder i enten slut 20’erne eller i starten af 30’erne.

UPERFEKT_ LYKKELIV

Vi er nok et lidt atypisk par. Ikke fordi vi er vidt forskellige eller interesserer os for vidt forskellige ting, for på det punkt er vi faktisk nærmest skræmmende ens, 

BLASTOCYSTEN

Ja, hvem er så vi?
S kvinde årgang 1980 kæreste med M årgang 1977. Vi har været kærester siden juli 2002 og en del af fertilitetsverdenen siden september 2017.

REBEL PRINCESS

Jeg hedder Susie, er 43 og har i løbet af de sidste fire år været i fertilitetsbehandling af forskellig art. En fremtidig selvvalgt solomor.

Er du vores nye blogmanager?

Hos fertilitetsliv.dk er vores største ønske at bryde tabuet – så hvis du har lyst til hjælpe os, så tag endelig kontakt.
Vi er altid på udkig efter nye og flere blogmanagere, så vi sammen kan bryde tabuet!

1 + 15 =