mød voresBlog managere

EVIG VENTEN

Jeg er 26 år gammel, jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste på 29 år og i marts 2020 har vi forsøgt at blive gravide i lidt over halvandet år.

GULDÆGGET

Jeg hedder Rikke Sally. Jeg er 35 år og bor sammen med min kæreste Andreas på 26 år. Jeg ønsker at dele mine erfaringer med fertilitetsbehandling, både for at bryde tabuet

FAR OUT

”Der er en styrke i sårbarhed” – Denne sætning læste jeg i en af de mange bøger, som vi har søgt råd og vejledning i, som ufrivilligt barnløse.

TABTE DRØMME

Mit navn er Christina Lassen-Andersen. Jeg er 40 år gammel, gift med Thomas og mor til Kaya og Liv.
Jeg er forfatter til bogen ”Tabte drømme – kvinder og spontan abort”

KITTES KAMP

Der var engang. For ikke så længe siden, blot 5 år faktisk, havde jeg indstillet mig på at jeg nok aldrig ville få børn. Jeg havde den indstilling, at hvis jeg ikke havde en mand i mit liv der kunne være en god far, så ville jeg hellere undvære at sætte børn i verden.

ØNSKEBARNET

Jeg er en kvinde på 29 år og min kæreste er 30 år. Vi har været sammen i ca. 9 år, men vi ville (som så mange andre) gerne vente med, at få børn til vi var færdiguddannet og havde fået arbejde.  

DANIEL BOYSEN

Mit navn er Daniel Boysen, og jeg er forfatter og kulturblæksprutte. For fire år siden begyndte vi at prøve at få børn, og i cirka 1 1/2 år har vi været i behandling.

FAMILIEUDEN BABY

Mit navn er A. Jeg er 26 år gammel og bor sammen med min mand på 29 år. Sammen har vi vores dejlige hund og naturen som fælles hobby og nydelse.

TRO, HÅB OG BABY

I september 2017 tog min bedre halvdel og jeg beslutningen om at prøve at blive gravide. Men det skulle vise sig at være lettere sagt end gjort. 

SOLOMOR I KAKKELOVNEN

Jeg er en ung kvinde, uddannet pædagog, på 28 år (nogle dage endnu – meget vigtigt!), der har været i fertilitetsbehandling i 2-2,5 år. Jeg er altså ’solomum in the making’, men ’the making’ er lidt mere omstændig end først antaget.

SARAH

Mit navn er Sarah, og jeg vil gerne dele vores erfaringer omkring barnløshed og fertilitetsbehandling i håbet om at bryde tabuet. Her er vores historie frem til nu.

HÅBTIMISTEN

Vi er Karina på 38 og kæreste med H på 44. Vi er kærester på 5. år. Jeg har før, jeg lærte H, at kende vidst, at skulle jeg være mor, ville det blive med donor æg. Jeg er gået i overgangsalder i enten slut 20’erne eller i starten af 30’erne.

UPERFEKT_ LYKKELIV

Vi er nok et lidt atypisk par. Ikke fordi vi er vidt forskellige eller interesserer os for vidt forskellige ting, for på det punkt er vi faktisk nærmest skræmmende ens, 

BLASTOCYSTEN

Ja, hvem er så vi?
S kvinde årgang 1980 kæreste med M årgang 1977. Vi har været kærester siden juli 2002 og en del af fertilitetsverdenen siden september 2017.

REBEL PRINCESS

Jeg hedder Susie, er 43 og har i løbet af de sidste fire år været i fertilitetsbehandling af forskellig art. En fremtidig selvvalgt solomor.

BABYDRØMME I 20'ERNE

Mit navn er T. Jeg er 26 år gammel og bor i et dejligt hus sammen med min kæreste på 20, vores fælles hundebarn og mine to katte.

DRØMMEN OM EN ICSIBABY

Vi er et par i 30’erne, som i februar 2020, fandt ud af, at hvis vi skulle have en baby, var det via fertilitetsbehandling.

KAT

Hej, jeg hedder Kat & er ny her i fertilietsliv.dk familien. Jeg er 34år – meget snart 35 & bor til dagligt i Odense med min lille shih tzu hund Irma på snart 4år.

UFRIVILLIG BARNLXS STUDERENDE

Min kæreste og jeg er uforklarligt barnløse. Mit navn er Louise og jeg er 29 år, min kæreste A er 28. Vi bor sammen lige midt i Aarhus og har været kærester siden 2017.

POSITIVE MIND

Jeg hedder Pernille – er 28 år, friskolelærer og bor sammen med Lasse på 29 og vores hund Bella. Jeg fik i 2018 konstateret PCOS. Jeg havde haft en mistanke om det, da jeg havde ikke eksisterende cyklusser.

KAMPEN FOR AT BLIVE FORÆLDRE

Mit navn er Camilla, jeg er 24 år og bor i Horsens med min kæreste Markus og vores gadehund Nala. I oktober 2019 fik vi at vide at jeg skulle tabe mig 20 kg. før vi kunne starte i offentlig behandling.

FERTILITETS PARRET

Jeg er S og jeg er 34 år gammel, jeg er kæreste med M på 43, og sammen startede vi i IVF behandling i februar 2020. I vores bagage har vi PCOS, 2 x GUL, ÆU, ÆO, OHSS, MA. 

PCOSLIVET

Jeg er en kvinde på 29 år og har sammen med min mandlige partner på 33 år, forsøgt at blive gravid i ca. 3 år. De seneste 1,5 år i fertilitetsbehandling.

SANDIES-VERDEN

Hej, jeg hedder Sandie. Jeg er 28 år. Og bor i Silkeborg, sammen med min datter Kia på 5, og min mand Mikkel. Til dagligt studerer jeg HF, mens Mikkel læser til pædagogisk assistent.

MONI CHRISTINA

Mit navn er Moni. Jeg er 24 år gammel og ejer et lille hus i Næstved, hvor min kone Maja og jeg bor, sammen med vores lille hund Birk.

JOHANNE GOTTLIEB

Mit navn er Johanne er 28, jeg bor sammen med min mand Nicklas, som også er 28. Vi har været sammen i 12 år. 

SIGNE

Jeg hedder Signe, og jeg startede min rejse i fertilitetsbehandling i 2016, da jeg var 38 år. Det har ikke altid været en drøm for mig at blive mor, men det er det blevet.

FORÆLDRE UDENBARN

Jeg hedder Tine, er 29 år gammel og gift med A på 35 år. Vi har været sammen siden 2014 og besluttede os for i december 2017 at det nu skulle være vores tur til at øge familien.

BABYDRØMME

“For nogle tager det 3 minutter at lave en baby. For mig tog det 3.276.655 minutter. Det er 6 år og 3 måneder.”

FRU SCHULTZ

Jeg er en kvinde på 30 år som er lykkelig gift med jordens dejligste kvinde.
Vi har længe snakket om at få et barn sammen.

GENFEJL-FRI BABY

Jeg er en kvinde på 26 år. I 2018 mødte jeg en sød mand. Efter et par år var han en tur på knæ, og vi blev gift i 2020. Til dagligt bor vi i København, hvor jeg læser på KU, og min mand arbejder fuldtid. 

VENTET_ØNSKET _ELSKET

Jeg er 35 og min mand er 36. Vi blev gift i sep. 2018 og fik nogle måneder senere fjernet min spiral. Min mand og jeg mødte hinanden da jeg var 29 og han var 30. Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig at jeg skulle blive 30 og stadig ikke have børn.

GRÅDIGEJANE

Jeg har ikke altid vidst at jeg ville have børn. Faktisk var jeg ret meget imod idéen op igennem mine teenage år. Men i de tidligere 20’ere begyndte det at ændre sig. Jeg synes at jeg havde noget at byde på og kærlighed at give.

Er du vores nye blogmanager?

Hos fertilitetsliv.dk er vores største ønske at bryde tabuet – så hvis du har lyst til hjælpe os, så tag endelig kontakt.
Vi er altid på udkig efter nye og flere blogmanagere, så vi sammen kan bryde tabuet!

6 + 15 =