BLOGINDLÆG – DET STØRSTE ØNSKE

Blog opslag

Skrevet af The.biggest.wish

14 feb, 2020

Intro
I 4 år har vi været i behandling, for at få hjælp til at få vores største drøm til at gå i opfyldselse. Det er en hård rejse, som byder på mange bump på vejen, ikke mindst alle de følelser man kommer igennem.

DER DET HELE STARTEDE….
Mit navn er Sanne, jeg har været sammen med min kæreste i 8 år. Tilbage i 2012 da ham og jeg startede med at komme sammen, blev vi gravide efter ½ år ind i forholdet. Den gange drejede alt sig om at vi skulle have alt uddannelse og arbejde på plads, før der skulle være børn i billedet. Vi havde også kun været sammen i et halvt år, så der var jo ingen der kunne spå om hvad fremtiden ville bringe. Så vi valgte at få en abort. I dag ville jeg ønske der fandtes en tidsmaskine, så jeg kunne rejse tilbage og gøre det om, få ønskebarnet som vi helt på naturligvis kunne lave sammen. Men desværre er alt det bare en fantasi, men drømmen lever stadig videre om at få det ønskebarn – og håbet er der endnu.

DEN FØRSTE DEL AF REJSEN..
Vi har været igennem IUI behandling, hvor vi prøvede det 4 gange, men vores gynækolog havde nævnt flere gange, at med torbens lave sædkvalitet, ville der være små chancer. Vi forsøgte dog alligevel, for det var faktisk svært på det tidspunkt at overskue hvad man præcis lige skulle gøre efter IUI forsøg. Vi kendte jo slet ikke til den store fertilitetsverden.

DEN NYE VERDEN….
Jeg begyndte så at snakke med min bedste venindes mor, som havde været igennem IVF forsøg hos en privat klinik, som havde fået 2 børn gennem dem. Hun havde kun godt at sige om det sted, og man kunne jo se beviset med sine egne øjne – for hun havde fået 2 fantastiske smukke børn.

KAN I HJÆLPE OS?…
Torben og jeg valgte derfor at tage kontakt til klinikken og få den første samtale. Vi vidste at opsøge privat klinik, ikke ville blive billig – men det var ingen hindring. Vi havde undersøgt mulighederne for os, både i det offentlige og det private. Den private klinik havde et godt omdømme, og var med til at hjælpe mange familier med at få deres store drøm til at gå i opfyldelse. Vi kunne komme til med det samme på den private klinik – og efter vores første samtale besluttede vi os for at købe 3 forsøg IVF. Dog anbefalede klinikken pga. lav sædkvalitet, at vi burde tage ICSI – hvilket vi så gjorde.

Kan de hjælpe os med det største ønske…. Håbet et ikke ude…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!