BØGERProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

FERTILITET & FYSIOTERAPI

Lige nu har du mulighed for at købe bogen til 199kr inkl. fragt.

Bogen indeholder instruktion i Mojzisova’s træningsprogram og et selvbehandlingsprogram til behandling af arvæv i og omkring underlivet, så du nemt og hurtigt kan gå igang med at fremme din egen fertilitet.

Fertilitet & Fysioterapi

Boken innehåller både ett träningsprogram och instruktioner på massage, som du kan börja använda med detsamma, och ger dig en rad praktiska och evidensbaserade råd angående bland annat kost- och motionsomläggning, bakteriemiljön i underlivet och stresshantering.

KÆRE ZOE UKHONA

KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

ExSeed Kogebog

Sunde og fertilitetsfremmende madopskrifter er samlet i ExSeed’s kogebog hvor man også kan få gode råd om sunde snacks og fertilitetssmoothies. Bliv inspireret og klogere på hvordan du nemt kan skabe en sund madplan med ExSeed.

Sædbanker