BØGERProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

FERTILITET & FYSIOTERAPI

Lige nu har du mulighed for at købe bogen til 199kr inkl. fragt.

Bogen indeholder instruktion i Mojzisova’s træningsprogram og et selvbehandlingsprogram til behandling af arvæv i og omkring underlivet, så du nemt og hurtigt kan gå igang med at fremme din egen fertilitet.

Fertilitet & Fysioterapi

Boken innehåller både ett träningsprogram och instruktioner på massage, som du kan börja använda med detsamma, och ger dig en rad praktiska och evidensbaserade råd angående bland annat kost- och motionsomläggning, bakteriemiljön i underlivet och stresshantering.

KÆRE ZOE UKHONA

KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

tabte drømme

Brug koden FERTILITET20 og få 20% rabat på bogen.

”Tabte drømme” er skrevet til dig, der enten har været igennem en eller flere spontane aborter eller har det tæt inde på livet.

Bogen fortæller ærligt om den store sorg og de mange følelser, der følger med.

ExSeed Kogebog

Sunde og fertilitetsfremmende madopskrifter er samlet i ExSeed’s kogebog hvor man også kan få gode råd om sunde snacks og fertilitetssmoothies. Bliv inspireret og klogere på hvordan du nemt kan skabe en sund madplan med ExSeed.