Christina højsgaard

Blog manager

Du er velkommen til at følge mig på de sociale medier og kommentere på mine blogindlæg, så vil jeg forsøge at svare dig på bedste vis

Velkommen til min side

Christina Højsgaard, 41 år gammel og gift med Kristian, vi har været sammen i over 17 år.

Vi begyndte i 2005, hvor jeg lagde p-pillerne. I 2010 begyndte vi i fertilitetsbehandling, efter mange undersøgelser af mig. Jeg fik fjernet mine æggeleder pga. de var for medtaget efter et langt sygdomsforløb. 2011 begyndte vi i IVF-behandling, efter 5 mislykkede forsøg stoppede vi med behandling. Med beskeden at mine æg ikke var brugbare. Jeg er en dårlig høne. 😉

December 2012 – januar 2014 gik vi alle faser igennem til adoption. Efter vi havde bearbejdet vores sorg over tabet af vores biologiske barn.

I dag står vi på venteliste til adoption af vores kærligheds barn.

 

 

CHRISTINA HØJSGAARD

Velkommen til min blog side.

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet.

Side 1 af 2

Pin It on Pinterest