Christina højsgaard
Blog manager

Følg mig på Instagram

Velkommen til min side

Christina Højsgaard, 41 år gammel og gift med Kristian, vi har været sammen i over 17 år.

Vi begyndte i 2005, hvor jeg lagde p-pillerne. I 2010 begyndte vi i fertilitetsbehandling, efter mange undersøgelser af mig. Jeg fik fjernet mine æggeleder pga. de var for medtaget efter et langt sygdomsforløb. 2011 begyndte vi i IVF-behandling, efter 5 mislykkede forsøg stoppede vi med behandling. Med beskeden at mine æg ikke var brugbare. Jeg er en dårlig høne. 😉

December 2012 – januar 2014 gik vi alle faser igennem til adoption. Efter vi havde bearbejdet vores sorg over tabet af vores biologiske barn.

I dag står vi på venteliste til adoption af vores kærligheds barn.

CHRISTINA HØJSGAARD

Velkommen til min blog side

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet

Side 1 af 2

Pin It on Pinterest