ClearblueProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

Clearblue er et af de førende mærker inden for fertilitetsprodukter og har et avanceret sortiment af både ægløsningstest, graviditetstest og fertilitetsmonitorer. Alle Clearblue-test er mere end 99% nøjagtige og tilbyder et sikkert og tydeligt resultat.

Digital Ægløsningstest

Clearblue Digital ægløsningstest hjælper dig med at maksimere dine chancer for at blive gravid naturligt ved at identificere dine 2 mest fertile dage i hver cyklus.

Clearblue digital graviditetstest er nem og hygiejnisk at udføre da du kan udføre testen direkte i urinstrålen.

Advanced Digital Ægløsningstest

Der kun få dage i hver cyklus, hvor en kvinde er frugtbar, så det er meget vigtigt at have sex på disse dage, hvis du forsøger at blive gravid. Clearblue Advanced Digital ægløsningstest er den eneste ægløsningstest der typisk forudsiger 4 eller flere frugtbare dage inden for hver cyklus.

Advanced Fertilitets-monitor med testpenne

Clearblues Advanced Fertilitetsmonitor med testpenne hjælper dig med at finde flere fertile dage i din cyklus end en almindelig ægløsningstest. Det gør den ved at aflæse dine personlige hormon niveauer, for derefter at kunne identificere alle dage med høj eller maksimal fertilitet.

Advanced Fertilitets-monitor

I modsætning til ægløsningstest registrerer Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor både LH og østrogen i din urin. Dette betyder at monitoren kan identificere flere af dine frugtbare dage korrekt.

Det er ikke unormalt at det tager tid for at blive gravid. Ca. 1 af 10 par oplever at de har store problemer med at blive gravide. Årsagene kan være mange, men nogen gange kan det være at kvindens frugtbare dage ikke udnyttes optimalt. Med Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor findes der et avanceret hjælpemidddel til at finde disse dage bedst muligt, og dermed øge chancen for at blive gravid.

Testpenne til Advanced Fertilitets-monitor

Pakke med med 20 stk. ægløsningstest og 4 stk. graviditetstest til brug med Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor. De 20 ægløsningstest kan også anvendes til ældre udgaver af Clearblue Fertilitetsmonitor.

Testpennene bruges i fertilitetsmonitoren, til at identificere dine med frugtbare dage og til efterfølgende at tjekke om du lykkedes med at blive gravid.

Digital Graviditetstest med ugeindikator

Revolutionerende graviditetstest fra Clearblue. Hvis graviditetstesten er positiv, får du en indikation om hvor langt du er henne i din graviditet målt i uger fra befrugtningen har fundet sted.

Når du er gravid, producerer din krop graviditetshormonet hCG. Mængden af hCG i din krop stiger i de tidlige stadier af graviditeten. Denne test kan påvise meget små mængder af dette hormon i din urin (testens følsomhed er 25 mIU/ml). Baseret på niveauet af hCG i din urin skaffer ugeindikatoren et skøn over, hvornår du undfangede.

Graviditetstest

Med Clearblue Graviditetstest kan du tage graviditetstesten op til 4 dage før du forventer din menstruation, dog skal du være opmærksom på at bruge den første morgenurin.

Mere end 99 % præcis – Fra dagen for din forventede menstruation.