Del 1 – Første IUI forsøg

Blog opslag

Skrevet af Trine Jensen

17 okt, 2018

Vi har forsøgt 2 gange med Clomid og hjemme arbejde. Det lyder egentlig dejlig nemt og overskueligt, men det har taget hårdt på mig og skulle stå med de negative resultater hele tiden. Men! 3. Forsøg skulle ende helt anderledes end forventet.

Jeg passede mine sædvanlige scanning en uges tid efter jeg afsluttede 5 dage på Clomid. Mine æg var ikke helt hvor de skulle være, så jeg fik en tid, en lørdag. Klinikken holdte lukkede om fredagen så han tilbød at scanne lørdag. Jeg var skide nervøs! For den lørdag skulle Ak og jeg også til vi elsker 90’erne. Ville det nu ”ødelægge” den dag?

Vi drog forventningsfulde af sted tidlig morgen mod klinikken, vi kørte i god tid så kunne vi handle morgenmad ind til vi skulle have en festlig dag.

Vi kommer ind i konsultations lokalet og jeg bliver som sædvanlig guidet direkte i stolen med ordene du smider bare tøjet..

Han scanner mig og mine æg er vokset, præcis som de skal. Fedt! Så går tankerne på at vi får den der gyldne dato med ægløsning! Men der blev vi begge to lige snydt!

Vi sætter os, Ak og jeg er musestille og venter i spænding på den her dato. Lægen mumler og regner og notere på hans computer i vildskab!.

Han spørger så, om vi vil tage endnu en omgang hjemme arbejde eller om vi skulle forsøge med en omgang insemination.. lige der stoppede jeg med at trække vejret! Sagde han lige det!? Havde vi fået lov at komme et lille skridt videre? Det virker så underligt og være så vildt glad for sådan et spørgsmål. og jeg fik da også skudt nogle ret voldsomme følelser af overfor den stakkels læge, Jeg var jo ellevild og flyver bare op og får sagt at jeg er ved at blive sindssyg og vi vil i gang!

Der bliver grinet lettere nervøs fra lægen og Ak er bare helt stille med et smil på læben. Det var måske også lidt voldsomt sagt, men jeg havde ikke forventet de svar!  Lige i det sekund havde jeg glemt alt om 90’er og druk.. vi bliver instrueret i hvordan det skal forløbe og forlader klinikken med tider til om mandagen, og en recept til ægløsning sprøjten. Vi får hentet medicinen på apoteket ved siden af og sætter kurs mod Holstebro.

Men i det vi kommer ned i bilen, bliver vi egentlig ret nervøse.. den her sprøjte skal jeg tage kl. 21 samme dag, på det tidspunkt er vi i fuld hopla og høre god musik, hvad med alkohol? Jeg panikker og begynder endda og græde. Da det jo var lørdag kunne vi ikke ringe dem op. Så vi måtte vende om og op og spørge. Jeg får heldigvis grønt lys til lidt alkohol, selvfølgelig skal jeg ikke drikke mig fra sands og samling og jeg er godt klar over det heller ikke er super smart med alkohol og fertilitetsbehandling! Men jeg havde set frem til den her dag og vi havde endda drink and dance biletter – fri bar.. Så jeg havde virkelig brug for bare og slippe tankerne og nyde dagen!

Jeg beherskede dog indtaget af alkohol og vi fik lagt en plan med min søde mor som mødte os på en nærliggende p-plads med medicinen da den skulle holdes kold..

så der stod jeg. På en p-plads ud til en stor vej, måske lidt små beruset og skød medicin ind i maven, som var det det mest naturlige i hele verden.. forestil jer lige en blomsten og bien samtale om hvordan det her barn var lavet!  Jeg synes godt nok det var et meget underligt øjeblik! Resten af aftenen kunne jeg ikke slippe tankerne omkring hvad der lige var sket, jeg havde fået af vide jeg kunne få lidt bivirkninger, så jeg holdte nærmest helt op med alkohol efter og have taget medicinen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!