Del 2. Efter 3 måneder blev vi gravide igen

Blog opslag

Skrevet af Babyluppen

27 apr, 2017

Da vi kom ind til lægen og jeg fortalte hvordan jeg havde det, var hun ikke et sekund i tvivl. Det måtte være en graviditet udenfor livmoderen. Det var ikke normalt, hun kontaktede Universitets hospitalet i Skejby og sagde vi skulle køre derud med det samme.

Jeg kom hurtigt til en undersøgelse, først en gynækologisk og derefter en scanning af mit underliv. De blev nødt til at kalde på overlægen for at være fuldstændig sikre. Det var som min læge havde regnet med, det var en graviditet udenfor livmoderen. Her brød hele min verden sammen, vi kunne da ikke være så uheldige igen. Jeg lå der på briksen med benene i vejret total nøgen på alle tænkelige måder og med flere læger og sygeplejersker omkring mig, jeg hulkede.

Jeg var fuldstændig knust.

Jeg fik med besvær mit tøj på igen, jeg havde vildt ondt. De fortalte mig at jeg skulle over på en anden afdeling og opereres, de spurgte om jeg ville køres, men jeg mente nu godt jeg selv kunne gå. Da vi kom derover havde jeg det så skidt, at jeg måtte ind og ligge da jeg var tæt på at besvime.

Jeg fik min egen stue og de kom med smertestillende til mig og fortalte om narkosen og operationen. Jeg var aldrig før blevet opereret og har altid haft en frygt for narkose og operation. Men det havde jeg ikke i dette tilfælde, det her gjorde så ondt, at de kunne gøre hvad som helst, bare jeg slap for den smerte.

Jeg blev opereret 4 timer efter, de fik fjernet graviditeten udenfor livmoderen, men var desværre nødsaget til at fjerne min højre æggeleder da graviditeten sad for kompliceret.

Da jeg vågnede kom min kæreste ind på stuen, han havde været hjemme efter nogle ting, da vi skulle overnatte på sygehuset. Han havde ventet længe og havde været vildt nervøs, fordi operationen havde taget noget længere tid da de også skulle fjerne den ene æggeleder. Jeg var stadig døsig, havde lidt smerter og en del kvalme. Vi kom ned på stuen, vores ene stue og de havde redt op til både ham og jeg, virkelig sødt personale og super god service.

Jeg var sygemeldt i en uge efter operationen, efterfølgende døjede jeg en del med blærebetændelse efter jeg havde haft kateter oppe.

Vi var begge rigtig chokerede og kede af det efterfølgende tænkt sig vi både skulle opleve en spontan abort og en graviditet udenfor livmoderen inden for 6 måneder.

Fortsættes…

2 Kommentarer

 1. Christina

  Jeg stod i samme situation i januar med en SA og igen i april med en GUL, hvor de også fjernede min æggeleder
  🙁
  Vi blev henvist til reagensglas behandling, men mod alle odds er vi igen gravide.. Det er en vild og underlig følelse og man ved ikke om man skal være glad. Vi tør ikke aflyse vores behandling, for det er trods alt vores 4 graviditet uden en baby over de sidste 12 mdr 🙁

  Jeg føler med dig. Ingen fortjener så meget modgang med noget der burde være så ‘naturligt’

  I får mange kram herfra og jeg håber på det bedste ❤️

  Svar
 2. Babyluppen

  Kære Christina

  Mange for din besked, det er rigtig sødt af dig!

  Nej der er ingen der fortjener at gennemgå sådan en omgang.

  Vi fik heldigvis en rigtig dejlig datter d. 12 januar 2018 ved vores andet ivf forsøg.

  Hvor er det fantastisk I er gravide igen, jeg håber den lille bliver siddende denne gang <3 Alt mulig lykke til jer!

  <3 <3 <3

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!