Den heldige vinder er..

af | januar 2, 2019 | 0 Kommentarer

Den heldige vinder af nytårskonkurrencen og 1 session af 2 timers varighed hos Trine Gammelgaard Life Coach og Shakti Yoga Mentor er..

Alle, der har deltaget i konkurrencen, tilbydes desuden 10
pct. rabat på et forløb à 3 sessioner og 15 pct. rabat på forløb à 5 eller
flere sessioner.  Skriv blot til Trine her kontakt@trinegammelgaard.dk

Stort tillykke til Line Sørensen som er den heldige vinder af 1 session af 2 timers varighed hos Trine Gammelgaard.

Det kan være barskt både fysisk og mentalt at være i fertilitetsbehandling. Mange føler sig triste, sorgfulde, frustrerede, vrede, stressede og ensomme. Sommetider kan det være svært at fungere i hverdagen med alle disse tunge følelser.

Trine Gammelgaard er certificeret Life Coach og Shakti Mentor, og hun har selv oplevet, hvad det vil sige at være i fertilitetsbehandling. Hun tilbyder 1:1 forløb for kvinder, som ønsker støtte og omsorg, mens ”projekt baby” står på.

Hun ønsker ikke at ”fixe” noget. I stedet er det hendes intention at invitere ro, klarhed og styrke tilbage i kvinders liv, så de kan stå stærkt i sig selv.

Hendes unikke forløb er personligt skræddersyet til den enkelte med redskaber fra bl.a. coaching, yoga, intuitiv bevægelse, åndedrætsarbejde, naturterapi, mindfulness, meditation og cyklusbevidsthed. Alle disse værktøjer er en del af hendes egen selvkærlige praksis, som hun ønsker at give videre.

Trine tror på, at alt er energi, og at energi skal være i flow i både krop og sind, for at vi kan fungere optimalt og være sunde og tilfredse i vores liv. Hun støtter kvinder til at invitere mere blødhed, lethed og blidhed ind i deres liv. Hun støtter dem i at finde ind til den styrke og sandhed, som hun tror på, at alle kvinder bærer indeni.

“Trine formåede at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor det faldt mig let at komme i kontakt med mit indre og turde dele. Jeg følte mig både set, mødt og forstået, og jeg følte mig enormt støttet og båret. Hun formåede at tune sig ind på mig og mine behov, og hele sessionen føltes enormt personlig tilrettelagt herefter, hvad angår øvelser, opgaver og den afsluttende meditation.” Sådan skriver en af hendes tidligereklienter.

Læs hele anmeldelsen her: https://trinegammelgaard.dk/954-2/

Læs mere om Trines forløb og kommende kvindecirkler på hendes hjemmeside og hold øje med hendes Facebookside og Instagram-side (brugernavn Fagerbarnet) for inspiration og nyheder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest