Den laaange pause

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsparret

29 jul, 2021

Der har været lidt stille på min blog den seneste tid, men men men… Det bliver der lavet om på nu. Håber I har glædet Jer til, at følge mere med. Vi havde jo en lang pause fra behandling, som pludselig vendte til, at blive en rigtig travl periode for os. Vi besluttede os for, at gå selvstændig, da job mulighederne hernede syd på ikke var mange. Vi havde i løbet af året flere gange snakket en del om, at det kunne være fedt, at starte et eller andet selv. Pludselig gik det hele stærkt, nu hvor vi havde tiden. Vi fandt et perfekt lokale og så var der fart på. Alt klargøring og åbningen af vores nye tøjbutik til kvinder skulle helst ske, inden vi skulle starte i behandling igen.

Pausen var rigtig god for både mig og min psyke. Jeg fandt mig selv igen. Jeg gjorde noget som rykkede mig, i stedet for hele tiden at stå stand-by pga. behandling. Og i stedet for at blive frustreret over ventetiden, havde jeg mine tanker helt andre steder. Vi havde ikke længere så meget tid til, at tænke over hvor lang, den laaaange pause fra behandling var.

For lige at give en lille opsummering, så fik jeg omkring jul, taget en ordentlig omgang blodprøver. Det var bl.a. både for stofskifte, kolesterol, immunforsvar, blodstørkningsevne, kromosomanalyse og meget andet. Alt som jeg selv kunne se svar på, så fuldstændig ud som det skulle ifølge sundhed.dk, MEN!!!! Mit kolesterol lå dog en lille tand for højt. Som i vitterlig en lille bitte tand!! 0,04 for højt!!  Det var ikke meget, men derfor var jeg da alligevel spændt på, at få snakket med en læge omkring mine blodprøvesvar. Der var også flere prøver hvorpå der stod ’Se kommentar’ som jeg, undrede mig en del over. Da vi nærmede os vores tid på HAB, blev jeg ringet op, da der åbenbart var nogle prøver, som slet ikke var blevet taget. Det forklarede så, hvorfor der stod ’se kommentar’, ud fra nogle af prøvesvarerne. Ingen havde informeret mig om det, så det var godt HAB selv fulgte op på det, inden vores første møde. Prøverne som manglede, var heldigvis nogle, som først blev relevante, hvis og når jeg blev gravid igen, derfor hastede de heldigvis ikke så meget.. Jeg havde jo trods alt endnu ikke været til samtalen.. Plus jeg også liiige skulle igennem en ny ÆU før vi igen havde nogle æg at bruge.

Da vi nærmede os den første samtale, kunne jeg regne mig frem til, at min nye cyklus ville starte tæt på mødet. Som i ‘dagen før’ eller ‘på dagen’. Jeg kontaktede derfor klinikken og spurgte, hvordan jeg skulle forholde mig. Kunne jeg mon være så heldig, at jeg kunne starte i behandling samtidig så?? Det skulle den søde sygeplejerske lige finde ud af og så ville hun ringe tilbage. Der gik heldigvis ikke ret lang tid, så ringede hun tilbage med beskeden om, at jeg selvfølgelig ikke måtte være gravid inden første møde. Så at cyklussen ville starte stort set samtidig, så kunne jeg sagtens ringe og melde mig til behandling. OMG!! Nu var det ved den kommende cyklus!!!! SÅ VILDT og uventet!! Tænkt engang!! Så var vi altså pludseligt snart i gang igen!!! Håber I vil følge med og læse mere om vores forløb i kommende blogindlæg…

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!