Den længeventede, men også frygtede positive graviditetstest

Blog opslag

Skrevet af Ingensmor

19 jun, 2019

Den 28. maj tog jeg den første positive graviditetstest, det samme gjorde jeg de næste par dage. Jeg var lykkelig! Lykken blev desværre hurtigt afløst frygt… frygten for at miste igen.

Jeg er selvfølgelig ovenud lykkelig for min graviditet og at det sidste forsøg lykkedes, men jeg kan desværre ikke nyde den, for jeg ved, hvad der kan ske. Jeg ved, at lykken potentiel kan være kort.

Hver gang jeg er på toilettet, hvilket er ofte, tjekker jeg lige en ekstra gang for blod – heldigvis har der intet været.

I dag var jeg i scanning… en meget tidlig scanning, da jeg kun er 5+6. Vi kunne se en lille blommesæk med et foster indeni, men ikke mere end det. Jeg ved godt, at det er meget normalt, men det er svært at overbevise sig selv om, at alt er godt. I min sidste graviditet så vi det fineste foster med hjerteblik, og der vurderede lægen, at jeg var 6+0. Hvordan kan der være så stor forskel?!

Tankerne flyver rundt. Har lægen vurderet forkert sidst, fordi der var noget galt med fosteret? Eller er dette foster allerede underudviklet? Sygeplejersken på scanningsklinikken i dag sagde, at alt så normalt ud, men min frygt overtager desværre min fornuft.

Jeg er så misundelig på alle de kvinder, der kan gå igennem en graviditet uden at være bange. Ved de overhovedet hvor heldige de er? Jeg ville ønske, at det var mig.

1 Kommentar

 1. Karin

  Du er ikke alene❤️ Har selv mistet 4 gange, og var så angst da jeg blev gravid igen. Og har først nu, fundet ro igen ( uge 23) efter MD scanningen gik godt, og jeg kan mærke liv. Syntes bestemt ikke det var sjovt, den første tid. Men var også så uheldig, blødte on and off i uge 8-17 ( men baby havde det godt), fik lavt nakketal til NF, mm.
  Men alt den frygt, og de hårde ting man går igennem behandling, glemmer man, når man mærker den lille sparke

  Håber det bedste for dig og fin lille spire

  Knus

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ventetiden er over

Ventetiden er over

Svaret kom to dage før juleaften. En opringning flere timer før ventet. En opringning der vil...

læs mere
Angst og frihed

Angst og frihed

Jeg står i min første graviditet siden jeg gik i fødsel 19+5. Jeg er nu 18+4 og det fylder, at jeg...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!