Det skal ikke være en lidelse at bringe nyt liv til verden.

Blog opslag

Skrevet af Trine Fagerskov

28 jan, 2021

Da jeg selv var ufrivilligt barnløs i flere år, savnede jeg redskaber til at håndtere det følelsesmæssige pres, jeg var underlagt. Jeg havde følelsen af, at mit liv var lagt i lægernes hænder, og at jeg intet selv kunne gøre for at forbedre min situation.

Det føltes som om, min krop ikke længere var min, og jeg havde svært ved at mærke glæde og nydelse. Det var svært for mig overhovedet at få hverdagen og parforholdet til at hænge sammen, fordi jeg var så ked af det.

Efter at have undersøgt en masse og taget en uddannelse i “Womens Yoga & Health” ved jeg nu, at der er masser, man selv kan gøre. Både for at have det godt og bevare sin livsglæde, mens man forsøger at blive gravid. Og også for helt konkret at optimere chancerne for graviditet med yoga, funktionel træning, meditation, mindfulness, vejrtrækning og bevægelse i naturen. Uanset om man har en diagnose eller er uforklaret ufrivilligt barnløs.

Det er ovenikøbet alt sammen noget, som er rart og føles godt i både krop og sind.

Derfor har jeg skiftet mit tidligere arbejdsliv ud med en brændende mission om at hjælpe andre kvinder, der står i samme situation som jeg selv stod i dengang.

Det skal ikke være en lidelse at bringe nyt liv til verden. Derfor vil jeg gerne støtte kvinder og par med at have det godt, mens de venter på ønskebarnet. Og give kvinderne redskaber til at optimere chancerne for graviditet.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner med samtaler og body-mind øvelser for at støtte dig på din vej mod graviditet. Og jeg tilbyder holdforløb i yoga, iblandet funktionel træning, meditation og mindfulness til at styrke din fertilitet og passe på dig selv, imens du forsøger at blive gravid. På disse hold vil du også kunne mærke, hvor nærende det er bare at befinde sig i rum med andre kvinder, der kender de følelser, du går med.

Du kan læse meget mere på min hjemmeside: www.trinefagerskov.dk

Reklame for Trine Fagerskov

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Giveaway!

Giveaway!

Vidste du, at der er en masse, du selv kan gøre for at styrke din fertilitet og bevare livsglæden,...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!