Dilemma: Hjælp – dårlig sædkvalitet

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

11 feb, 2018

Hej alle

Min mand har virkelig dårlig sædkvalitet og han har det rigtig svært med det.

Er der nogle af jeres mænd der har dårlig sædkvalitet?

Har i gjort noget specielt for at forbedre den?

Vi håber virkelig i kan hjælpe os med lidt nye tiltag og nyt håb for fremtiden.

Hilsen

Mikkel og Trine

Kom gerne med dit input herunder..

Her kan du læse flere dilemmaer.

Se flere dilemmaer her

14 Kommentarer

 1. Karina

  Hej Trine og Mikkel

  Vi skal til at i gang med Icsi behandling.

  Min kæreste undgår varme dernede.
  Derudover spiser han et kosttilskud fra Pharma Nord som hedder B-Daddy.

  Det er et forsøg værd.

  Pøj pøj til jer

  Svar
 2. Maria

  Hej Trine og Mikkel.

  Min mand har nedsat sædkvalitet ifølge Rigshospitalet og de mente ikke, at vi ville kunne blive gravide på egen hånd. Da jeg også havde uregelmæssige menstruationer startede vi op hos en gynækolog og hendes mening var en helt anden! Hun siger at mange mænd, ifølge hospitalerne, har dårlig/nedsat sædkvalitet, men at gynækologernes erfaringer er nogle helt andre – det opmuntrede os! De går altså ikke helt efter de samme tal.. Vi læste os frem til at selen, zink og q10 kan forbedre sædkvaliteten, men ved ikke om det er videnskabeligt bevist at det virker – men det skader jo ikke at prøve 🙂 Vi havde en del bump på vejen, men venter nu en pige, der melder sin ankomst om en 3 ugers tid 🙂 Og vi har helt selv lavet hende! Selvom man møder en masse forhindringer på vejen, så kan det altså godt lykkes! Håber I får en dejlig søndage
  Kh. Maria.

  Svar
 3. Christina Klok

  Hej!
  Der er kommet et nyt produkt (plantebaseret kosttilskud), der er gennemtestet, og som jeg stødte på ved Fertilitetsmessen i Kbh sidste forår. Det hedder Punalpin, og jeg har haft par i klinikken, hvor manden med nedsat sædkvalitet af fertilitetsklinikken i Skive blev opfordret til at tage det. Men mere kender jeg ikke til det.
  Akupunkturbehandlinger hos veluddannet akupunktør med speciale/god viden og erfaring på området, kan også gøre en stor forskel sammen med råd om kost og levevis. Man skal bare huske at give behandlinger i god tid inden evt iui/ivf/icsi, da sædcellerne jo er mange uger undervejs i modningsprocessen.

  Svar
 4. Michelle

  Min mands sæd var meget stærk nedsat. Han prøvede kanonkuren og jeg er blevet gravid flere gange naturligt. ☺️

  Svar
  • Kate

   Hvad erkanonkuren? Min kæreste har selv dårlig sædkvalitet og vi vil gerne have et barn på naturlig måde så jeg er lidt desperat og der må gerne snart ske noget

   Svar
  • Mikkel & Trine

   Hej Michelle

   Det lyder da helt fantastisk, hvad indebærer kanonkuren?

   Hilsen
   Trine

   Svar
   • Michelle

    Prøv at google kanonkuren (De har en hjemmeside) Det er ene af kosttilskud, som skal tages 3 mdr før det har en virkning. Her blev jeg gravid efter de 3 mdr netop lige inden behandling. 2. gang blev jeg gravid hele fire gange, inden det lykkes af hænge ved 4. gang. – men det var jo bare fantastisk at det faktisk skete naturligt. (Vi fik direkte at vide min mand kun havde mose vand) Vi er HELT sikker på, at dette hjalp os. B-daddy indeholder nogle af de same vitaminer, men for os synes vi at kanonkuren var det bedste. Held og lykke 🙂

    Svar
  • Fatin

   Kære Michelle

   Jeg er meget interesseret i at høre lidt mere om jeres fertilitetsrejse. Det er fantastisk at høre at I er blevet gravide på den naturlige måde og at din mand har forbedret sin sædkvalitet. Jeg er selv læge og har været igennem fertilitetsbehandling. Jeg vil meget gerne i kontakt med par der har sådan en solstrålehistorie som jeres.
   Aktuelt arbejder jeg sammen med et team for at hjælpe andre mænd med at forbedre deres sædkvalitet. Jeres historie kan hjælpe andre par til at blive inspireret til at kæmpe for at få deres egen guldklump.

   Jeg håber og glæder mig til at høre fra dig!

   Bedste hilsner

   Fatin Willendrup

   Svar
 5. Denærligeinsta

  Her fik vi samme dom og fik tilfældigt taget blodprøve for cøliaki pga et PhD studie. Og han havde det uden symptomer.

  Nu efter at have levet efter cøliakien kan han nu præstere en normal sædprøve! Overlægen sagde at flere render rundt med cøliaki uden at vide det fordi de ingen symptomer har. Der er flere end dem der har sukkersyge.

  Ikke hermed sagt at det skyldes det – men for os var det. Og vi synes det var et kæmpe nederlag at skulle ændre hans kost – men idag er det jo vildt at han “kan præstere” så mange svømmere.

  Desværre har alle læger ikke lyst til at tage en blodprøve uden der er symptomer, så vi var lykkelige for at vi tilfældigt sagde ja til PhD studiet og dermed fik chancen.

  Da vi blev gravide ved IVF havde han ikke levet så længe efter diagnosen, men B-daddy havde gjort den lidt bedre. Og det lykkedes i et fryseforsøg.

  Forstår frustrationen fra din side hvis der er en sådan. Det var der for mig. Og jeg ønsker jer en kort rejse i fertilitetsland.

  Svar
 6. Evy

  Vi er på 5. Dag med imipramin mod retrograd ejakulation. Min mand skal aflevere en prøve imorgen og vi håber på et bedre resultat end de to foregående gange.
  Kryds fingre for os

  Svar
  • Mai

   Virker imipramin ?

   Svar
 7. Mikkel & Trine

  Hej til jer alle <3

  Tusind tak for jeres svar til vores dilemma, det giver os nyt håb.

  Vi har virkelig fået mange gode input som vi vil prøve af og så håber vi bare vi snart står med 2 streger.

  Tak fordi i gad bruge tid på os <3

  Hilsen
  Mikkel & Trine

  Svar
  • Mig.

   Hej Mikkel og Trine. Kan se det er et gammelt indlæg. Så håber det bedste for jer. Jeg har selv haft rigtig nedsat sædkvalitet. Og min kone og jeg prøvede men intet skete. Så prøvede jeg b Daddy og vupti 3 mdr efter var min kone gravid. Håber det bedste for jer

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!