Dilemma. Stinne har ikke bare et men hele to dilemmaer

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

31 dec, 2017

Hej med jer

Håber i vil hjælpe mig, mit dilemma er følgende;

Min mand og jeg fik den 4. Januar 2017 en dejlig velskabt dreng . Efter 7. Fertilitetsbehandling. Vi skiftede klinik og blev gravide i første forsøg. Vi havde ellers købt en pakke med 3 forsøg til 50.000 kr, da vi ikke havde troet at det ville lykkes i første hug. Jeg havde aldrig før opnået at blive gravid.
Nu står vi måske i et luksus problem. Men vi vil gerne have et barn mere .

Men vores dilemma er, at vi ikke ved om vi skal købe en pakke med 3 forsøg eller nøjes med at købe et forsøg?Derefter har vi så et lille dilemma mere.  Det er om vi skal have sat 2 æg op eller kun 1?

Sidst fik vi 2 æg op og begge satte sig fast. Det ene døde så dog i uge 5. Vi ønsker kun et barn mere men kommer der flere er de hjertelige velkommen.

Håber I vil give jeres input og måske svare på vores dilemmaer.

Mange hilsner fra Stinne

Giv meget gerne dit input i kommentarfeltet nedenfor.

Hjælp også Lene med hendes dilemma her

 

 

8 Kommentarer

 1. Babyme

  Hej Stinne

  Hvor er det skønt i har fået en dejligt velskabt søn.
  Jeg synes det kommer lidt an på hvordan du reagerede på medicinen sidst. Fik du æg på frys. Hvis du fik flere gode æg ud, tror jeg kun jeg havde valgt at købe et forsøg da du har har “gratis” forsøg med fryseæggene.

  Derudover havde jeg nok valgt at få sat 2 æg op, men kommer også lidt an på alder osv.

  Håber det gav en smule svar – pøj pøj med det hele 🙂

  Svar
  • Fertilitetsliv.dk

   Kære Babyme
   Mange tak for dit input til dagens dilemma.
   Godt nytår til dig
   De bedste hilsner
   Søs
   Fertilitetsliv.dk

   Svar
 2. Charlotte Pedersen

  Hej stinne.
  Stort tillykke med dine indtil videre vellykkede forsøg.
  Den er svær den med hvor mange forsøg man skal købe, er man heldig at ramme i første forsøg igen eller ikke?

  Nu prøver jegat skrive udfra hvad jeg tror jeg ville gøre hvis det var mig. Jeg (tror) jeg ville spare op til 3 forsøg igen, selvom det er mange penge, så redet også rigtig mange penge hvis man skulle være uheldig at det ikke lykkes i første forsøg, jeg tror jeg ville stresse helt vildt hvis jeg vidste at jeg kun havde det ene forsøg også.

  Mht til om man skulle have et eller to æg op ville jeg altid kun vælge et æg. Jeg havde faktisk en snak med min fertilitetslæge om lige præcis dette. Og chancen for graviditet var faktisk ikke % mæssigt ret meget større hvis man fik 2 æg op, så jegville nok altid kun ville et æg af gangen. Jeg er blevet gravid 2 ud af 2 gange på fryseæg.

  Nu fik du mit besyv med
  Men valget er jo helt dit. Held og lykke fremover 🙂

  Svar
  • Fertilitetsliv.dk

   Kære Charlotte
   Mange tak for dit input til dagens dilemma.
   Dejligt at se i blog managere også sidder klar til at hjælpe og bidrager til dagens dilemma.
   Godt nytår til dig
   De bedste hilsner
   Søs
   Fertilitetsliv.dk

   Svar
 3. Tina81

  Hej Stine,
  Stort tillykke med jeres søn!

  Jeg har faktisk lige været det samme igennem
  – 4 forsøg i det offentlige uden held. Betalte så for 1 forsøg i det private i 2015 som blev til min søn. – dvs i første hug i det private.

  Nu forsøger vi så på at få en lillebror/søster. Vi købte 1 forsøg og det lykkedes desværre ikke, så nu fortryder jeg at vi ikke købte 3. Vi fik lagt 1 æg tilbage og tænker nu – hvad nu hvis vi havde fået lagt 2 retur…

  Så forstår fuld ud dit dilemma… jeg synes at I skal købe 3 forsøg Det vil give lidt ro tror jeg.

  Held og lykke…

  Svar
  • Fertilitetsliv.dk

   Kære Tina81
   Mange tak for dit input til dagens dilemma.
   Godt nytår til dig
   De bedste hilsner
   Søs
   Fertilitetsliv.dk

   Svar
 4. Heidi B

  Hej Stinne.

  Vi er næsten i samme situation. Vi har været igennem flere forskellige behandlinger 14 stk. I det offentlige. (Vi fik ekstra pga. fejl fra deres side)
  Blev gravid en gang dog var der ikke liv ved tryghedscanningen.
  Så vi købte 3 forsøg i det private, jeg blev gravid med vores søn i det første forsøg. Vi har besluttet os for at købe 3 forsøg når vi engang vil starte på projekt lillesøster/bror. Da vi simpelhen ikke tør satse på at vi er så heldige igen.
  Ang. Æg. Så vil vi kun have lagt 1 æg op. Hvis de bliver enægget tvillinger er de mere end velkommen. Men vi ønsker os kun 1 baby og pga. Risikoen ved 2 på en gang.

  Pøj pøj

  Svar
  • Fertilitetsliv.dk

   Kære Heidi B
   Mange tak for dit input til dette dilemma.
   Godt nytår til dig
   De bedste hilsner
   Søs
   Fertilitetsliv.dk

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!