Din Bevidste KropBehandler

Din Bevidste Krop

Akupunktør
Anette Dyhre Larsen

Voldgade 17, 1 sal
6400 Sønderborg

kontakt@dinbevidstekrop.dk
71 78 70 67

www.dinbevidstekrop.dk

Følg mig på de sociale medier

Velkommen til Din Bevidste Krop v. Akupunktør Anette Dyhre Larsen.
Mit møde med den kinesisk medicin (TCM) og akupunktur har for mig været en oplevelse af, at finde det helt rette sted. En behandlingsform, hvor man arbejder med hele billedet – altså det hele menneske.

Når du får behandling, vil du blive spurgt til dine symptomer, ubalancer og generelt sundhedstilstand. De fleste kender akupunktur, men det er de færreste som ved, at den kinesiske medicin er mere end blot akupunktur. Ud over akupunktur, benytter jeg også cupping, gua sha samt andre (kinesiske) værktøjer, så du oplever at få mest muligt ud af din behandling. Derudover vil jeg vejlede med livsstilsråd, kostråd m.m.

Jeg har personligt en stor interesse og passion for at arbejde med kvinder. I min klinik behandler jeg både kvinder, som ønsker at opnå en naturlig graviditet, og ikke kan finde en årsag til deres barnløshed.
Derudover behandler jeg også kvinder, som har fået afklaret årsagen til deres infertilitet, og i den forbindelse ønsker et støtteforløb med akupunktur til deres IUI eller IVF/ICSI forløb.

Min mission er, at støtte og vejlede dig imod en øget fertilitet og balance, som også betyder, at du vil lære at forstå din kvindelige cyklus bedre. At tale om menstruationsblødninger, ægløsninger og menstruationssmerter er ganske almindelige emner i min klinik, og samtidig vigtige emner for at forstå sin egen fertilitet.

Da jeg er RAB-godkendt akupunktør, kan du få tilskud til dine behandlinger, som medlem af Sygeforsikring Danmark.

mineBlogposts