Drømmen om nr. 2

Blog manager

Følg mig på de sociale medier

Velkommen til min side

Velkommen til min verden. En 27 årig mor til en 4-årig, skolelærer, gift kvinde og hårdt kæmpende for at lave en lillebror eller lillesøster til min datter. Fik for 4 år siden min datter helt naturligt, nu – efter 2,5 års kamp, er det endnu ikke lykkedes os at lave den søskende til hende som vi drømmer om. 6 forgæves inseminationer, slidte lagner i dobbeltsengen, frustrationer, magtesløshed, og igang med at spare op til IVF behandling i det nye år. Uforklarligt barnløse, sekundært infertil, mor til enebarn, kært barn har mange navne. Jeg har manglet nogen i samme situation som mig selv at spejle mig i. Jeg håber håber håber derfor, at nogen kan følge med hos mig og føle sig en lille smule mindre alene, i denne hårde fertilitetsbehandlings verden.

DRØMMEN OM NR. 2

Velkommen til min blog side. Her kan du følge følge vores kamp for ønskebarnet.

Pin It on Pinterest