Emilie G. Junker
Blog manager

Følg mig på de sociale medier

Velkommen til min side

Vores fertilitetsbehandling startede først ”rigtigt” i sommeren 2016, hvor vi var til første samtale hos fertilitetsklinikken på Aalborg Sygehus. Men da jeg tilbage i februar 2011 fik beskeden om at jeg nok ikke selv ville kunne få børn, troede jeg ikke at det ville blive så svært.

Vi er i midten af 20’erne, og vores udfordringer er PCO, Endometriose og lavt stofskifte, og nedsat sædkvalitet. Vi har været igennem 2 mislykkede IUI, og er nu på vej videre til IVF. 

Jeg vil fylde min blog med ærlige tanker, som forhåbentligt kan være med til at nedbryde tabuet omkring barnløshed og det at være i fertilitetsbehandling.

Emilie G. Junker

Velkommen til min blog side.

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet.

Pin It on Pinterest