En stor beslutning

Blog opslag

Skrevet af Blastocysten

27 jul, 2021

Vi havde en rigtig god opstarts samtale med Stork, og vi følte virkelig at vi blev set som S og M og ikke bare som en journal.
Vi kender 2 af lægerne derinde fra Køge, og blev tilbudt at få en af dem som kontakt læge. Men vi var begge enige om, at det var fint med nogle nye øjne.

Planen var, at vi skulle starte op med et forsøg med egne æg. Derefter ville vi så, overveje muligheden for donoræg. Men planer er heldigvis til for at blive ændret.
Da vi i det sidste forsøg, igen var igennem et helvede, med langsomt stigende hcg og efterfølgende tab, havde jeg fået nok, jeg sagde simpelthen stop.
Vi havde nogle lange gode snakke, hvor jeg fortalte M hvordan jeg havde det og hvor lidt jeg havde lyst til, at fortsætte med egne æg.

Den store beslutning blev truffet, vi ville fortsætte med donoræg. Det føltes rigtigt og forkert samtidigt. Mine skuldre faldt ned og jeg følte, at et kæmpe pres blev fjernet fra mine skuldre. Vi tog igen kontakt til Stork, og fortalte dem om vores nye planer.

Den 20. april havde vi en samtale med donations teamet, det var endnu en rar oplevelse og bekræftede os i, at vi havde valgt rigtigt. Der var mange valg der skulle tages, skulle donor være åben eller anonym, hvordan skulle hun se ud og hvor skulle hun komme fra ?

Vi valgte at sige ja til både åben og anonym donor, gerne med blå eller grønne øjne. Hårfarve ønskede vi alt andet end sort eller rød, for at matche os selv bedst muligt. Hvilken nationalitet donor havde var os lige meget, vi er jo selv fra 2 forskellige lande.
Ud fra vores kriterier, mente donorteamet, at vi skulle forvente omkring 3 måneders ventetid. Men som de sagde, kunne det også være at de ringede om 4 dage.

Vi gik hånd i hånd, smilende fra klinikken den dag. Det var starten på et helt nyt kapitel, og jeg skulle ikke gå og frygte for kvaliteten af mine æg mere.

Der var dog lige en lille men, vi ville rigtig gerne købe den pakke der hedder Storkepakken. En pakke med bl.a 3 forskellige donorer og en større udredning, men vigtigst af alt 80% af pengene tilbage, hvis ikke vi får en baby. Det krævede dog en hysteroskopi, at blive godkendt til den. Hvilket jo er meget forståeligt, da klinikken jo har en masse penge på spil.
Min erfaring med, at få lavet en hysteroskopi er bare ikke så god. Jeg har fået lavet 3 og det har gjort sindsygt ondt. Nok fordi de ikke har ville bedøve mig, men den smerte glemmer jeg aldrig.

Jeg fik bestilt til hos en gynækolog, og glædede mig bare til at få det overstået. Mødte op på dagen, nærmest rystende, fordi jeg var så nervøs. Blev kaldt ind da det var min tur, og inden lægen nåede at præsentere sig, havde jeg allerede spurgt om jeg kunne blive bedøvet.
Jeg blev bedøvet og mærkede intet til undersøgelsen. Nu ved jeg, at jeg med sikkerhed skal bedøves hvis det skal gøres igen.

Hysteroskopien viste ingen tegn på inflammation eller arvæv, sidst nævnte en kæmpe milepæl. Det betyder nemlig, at Ashermann ikke mere driller i livmoderen. Det fine resultat gjorde, at vi blev godkendt til den ønskede pakke.

Vil i næste indlæg skrive videre om vores forløb med donoræg, har du spørgsmål så skriv endelig 🙂

Hej for nu.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!