En tur på Riget

Blog opslag

Skrevet af Evig Venten

25 nov, 2020

Øv, jeg blev virkelig ked af at være på Riget til scanning i dag..ligesom jeg er blevet de andre to gange i denne uge.
Alting så fint ud og ÆO blev fastsat til fredag i næste uge med vores lille fryseæg. Men jeg blev endnu engang så psykisk påvirket af at se så mange irriterende gravide kvinder ved elevatorerne og flere nyfødte.
I venteværelset blev der på info skærmen vist en reklame med babybilleder og teksten “Har du født på Riget i august, september eller oktober – så hører vi gerne om din mening om oplevelsen på vores fødeafdeling”… FED REKLAME TAK at vise på fertilitetsklinikken. Der fik jeg da lige tænkt rigtig meget over, at det kunne have været mig, hvis ikke jeg havde mistet min graviditet og mit barn i februar, men her sidder jeg på 7. sal og ved ikke om jeg nogensinde bliver så heldig at komme ned på 2. (tankerne fik fuld skrue🙄) .
Derudover skrev min veninde i eftermiddags og fortalte, at hun kan gå i fødsel allerede fra i næste uge. Av mit hjerte.
Gud hvor har jeg ikke lyst til at tage ind på Riget igen. Men det er også sidste gang på fredag udover blodprøvetagning to uger senere. Så må vi se om det bliver med en happy eller crappy ending. For hvis ikke det lykkes denne gang rykker vi videre til Hamlet…selvom vi har et forsøg tilbage, er jeg færdig med Riget for nu.
Det er forresten fredag d. 13. at jeg skal have lagt æg op. Men nu har vi heldigvis 13 som vores parforholds lykketal. Vi blev kærester d. 13. Vi blev gravide første gang efter vi havde prøvet 13 måneder. Måske det er skæbnen vores næste graviditet skal ske den 13. 🤞🏻Nu krydser jeg bare alle fingre og tæer for, at ægget tåler optøningen og vi når sikkert i mål med første skridt som er ÆO. Så tager vi næste skridt derefter.
De bedste hilsner fra mig til alle jer derude, kvinder som mænd, der kæmper en hård kamp i denne tid. Jeg håber, at vi alle får vores ønske om en baby opfyldt snart.
-Evig Venten, som forhåbentlig er færdig med at vente lige om lidt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!