Endelig kunne vi få den hjælp vi havde brug for!.

Blog opslag

Skrevet af Nana

23 apr, 2018

Efter 13 måneder uden graviditet, blev vi enige om, nu skulle vi altså have styr på os begge. Var det egentlig bare held at vi overhovedet blev gravide den gang, eller var der en grund til at baby ikke blev til mere (12+1). Der var mange tanker hele tiden.

Jeg får en tid hos lægen og vi snakker så frem og tilbage. Vi bliver henvist til en gynækolog,(en af de bedste) hvis i spørg mig J.. vi fik en tid, jeg blev undersøgt, J vil tjekket sin sædkvalitet og vi fik samtidig svar på nogle blodprøver som vi begge havde fået taget op til.. alt var egentlig godt hos mig, J’s blodprøver var også fine, det var sædkvaliteten der ikke var god. Så vi bliver henstillet til IUI-behandling. J skal indtage noget hormon og jeg skal jo indtage alt det der nu skal til så de kan styre min cyklus. Pergotime, Gonal F og ægløsningssprøjte . jeg havde aldrig mere end 2-3 gode store æg hver gang! Men vi skal jo også kun bruge det ene grinede vi med sygeplejersken.J

Vi kom i gang med div. Hormoner begge to og nu skulle det altså bare lykkes. Det er frem og tilbage 80km hver gang. Men det var det hele værd! For nu kunne vi jo krydse fingre for at vi snart fik en lille ny stjerne. J

Der er nu gået den første måned og det er nu 12 dagen siden jeg fik ægløsningssprøjten, det ville sige TESTDAG. Men allerede om morgen, kom menses PRÆCIS som den plejer, lige på klokkeslættet..ARrrrrg.
Hvor er det bare uretfærdigt. Men vi har jo heldigvis stadig to forsøg endnu. Jeg ringede til klinikken og vi aftalte en ny tid. Også var det ellers bare om igen.

Næste gang fortæller jeg lidt mere detaljeret om andet forsøg ved gynækologen.

KH Nana .

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!