ENDNU EN BIO KEMISK GRAVIDITET?

Blog opslag

Skrevet af Sandies-Verden

9 mar, 2021

Det var med stor forskrækkelse og glæde at vi i midten af December endnu en gang stod med flere (svagt) positive graviditets tests.

Jeg havde tisset på flere for sjov, da jeg havde haft lidt kvalme osv de sidste par dage forinden. Jeg syntes at kunne skimte svage streger på dem alle, men ikke tydelige nok til at jeg ville sige at de var til at regne med.

Nogen dage efter prøver jeg så igen, og går derefter nedenunder og glemmer derefter alt om den på badeværelset.

Noget tid efter er Mikkel stået op, og han kommer kort tid efter ned med testen i hånden, og viser mig den. Jeg får et chok da jeg kigger på den, og ser de to streger. I et øjeblik bliver jeg overfyldt med lykke, men kort efter rammer sorgen mig på forhånd. Og jeg blev fyldt med de negative tanker, og tænkte at det kunne ikke passe. Vi havde jo måneden forinden været igennem et mislykket reagensglas forsøg, så hvorfor skulle det så lykkedes helt naturligt nu (måneden efter)?

Og de to sidste gange jeg har stået med positive graviditetsteste havde det jo endt galt. Først en GUL (graviditet udenfor livmoderen), og derefter en BIO (bio kemisk graviditet, hvor et befrugtet æg ikke sætter sig fast, eller hurtigt i forløbet bliver tabt).

Jeg fortsatte med at teste de næste 2 dage, og testene var stadig positive, men stregerne begyndte pludselig at blive svagere i styrke. Præcist som sidste år!

Jeg vidste allerede dér, at dette heller ikke endte med en blivende graviditet.

Og præcis som den frygt jeg havde, begyndte jeg at bløde nogen dage efter.

Jeg synes at det er uvirkeligt at jeg de sidste 3 års december måneder har været gravid.

Først i December 2017  hvor jeg med min datters far var gravid uden for livmoderen.

Og så nu, både December 2018 og December 2019 med Mikkel har været igennem 2 bio kemiske graviditeter nu. Det er hårdt det her..

Kan ikke forstå hvorfor at jeg skal være så uheldig, og hvorfor at æggene med Mikkel går så hurtigt tabt. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med vores næste ICSI forsøg til April. Hvor de forhåbentlig kan hjælpe os med at få vores drømmebarn.

  • Sandie.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!