Endnu et mislykkedes forsøg

Blog opslag

Skrevet af MisseK

23 jun, 2019

I mit sidste blogindlæg lovede jeg at skrive om vores 4. forsøg.  Som overskriften siger, var det endnu et mislykkedes forsøg og jeg må ærlig talt indrømme at jeg har fortrængt det lidt. Jeg må derfor tilbage og se i min lille notesbog, hvor jeg noterer alle forløbene.

Eftersom vores bedste resultat har været opnået med lang behandling, var det oplagt at gentage dette. Dog kendte jeg flere, der havde haft gode resultater med en såkaldt dobbeltrigger. Det er to ekstra sprøjter som man tager samtidig med ægløsningssprøjten. Den gør at flere æg modnes. Derfor blev det denne model vi skulle prøve. Vi holdte pause i en enkelt cyklus og tilmeldte os således behandling i februar. De måtte ikke afvise mig på klinikken, da jeg på cyklusdag 22 allerede var startet på hormoner grundet min korte cyklus. Vi kom derfor i gang med det samme.

Den første scanning gik godt og jeg kunne gå i gang med stimuleringen. Jeg skulle som den første på klinikken prøve nogle nye hormoner, meriofert. Det var meget nyt for dem på klinikken, så introduktionen foregik på youtube. Jeg var virkelig glad for jeg ikke var ny i dette sindssyge game, for så havde jeg da ikke kunne rumme det.

Til min 3. scanning havde jeg 10 follikler og deter vores rekord, så vi var glade. Vi fik tid til ædudtagning den 13. marts. Som altid var vi begge virkelig nervøse for udfaldet. Og jeg kan da heller ikke sige mig helt fri fra at være nervøs for selve ægudtagningen. Selvom jeg ikke sys det er overdrevet slemt, så er det heller ikke nogen dans på roser. Jeg havde tisset lige inden jeg gik ind, men alligevel var min blære halvfyldt så den blev tømt mens jeg lå på briksen. Meget mærkelig fornemmelse – men så har jeg da prøvet det med. Der kom 6 øg ud – hvilket er det bedste vi har prøvet.

Efter ægudtagning havde jeg sindssygt ondt i maven, blev mega oppustet og de efterfølgende dage var jeg rigtig syg. Jeg blev rådet til at spise godt med protein og drikke æblejuice. Det hjalp heldigvis, og jeg nåede at blive klar til ægoplægning. Ægget blev lagt op uden problemer, det var en meget bedre oplevelse end sidst så det var dejligt. Nu var det bare at gå hjem at ruge. Desværre var det kun det ene æg som havde klaret sig.

Efter ægudtagning fik jeg både ovitrelle og dobbelt dossis lutinus for at hjælpe kroppen med at holde på ægget. Bivirkningerne af disse hormoner er brystspændninger, kvalme, træthed mv. Kort sagt alle de samme symptomer som når man er gravid. Alligevel var jeg HELT sikker på at jeg var gravid, min krop gav mig alle de rigtige signaler. Om det var hormoner eller ønsketækning vides ikke. Men fakta var at blodprøven var negativ og hele vores verden ramlede sammen!!

Det er nu snart 3 måneder siden, og vi holder fortsat pause fra behandling. Mere om det næste gang – Ha’ det godt   

/MisseK

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!