“Endo-øv”

Blog opslag

Skrevet af Endolivet

21 jan, 2019

Efter at være kommet godt igennem to ugers nedregulering med kun nogle få dage, hvor jeg rigtig var generet af bivirkningerne, blev jeg sat på menopur og i gavmilde doser. 
Efter en uge på menopur og to kanyler til “aftenritualet” (fortsat på suprefact også, men en nedsat dosis) var det tid til scanning i dag. Efter at være blevet forberedt på max seks æg pga. mit lave AMH-tal, og hvad de havde set på tidligere scanninger, blev jeg glædelig overrasket over at se syv æg på skærmen. Og endda af fornuftig størrelse. Til gengæld er der nu væske i min livmoder – der enten stammer fra æggelederne (og i så fald er noget værre møg), skyldes sammenvoksninger i livmoderen (også noget værre møg) eller slim (harmløst). Det er ofte  endometriose-ramte, der oplever den her komplikation. Og det er det. For så længe der er væske i livmoderen, vil de ikke lægge eventuelle befrugtede æg op…
Mavepuster. Hvorfor går det aldrig “efter bogen”? 
Lorte endometriose. Ikke bare en smertefuld og energikrævende sygdom. Den kræver og kræver. Øv!
Holder modet oppe ved tanken om, at æggene i det mindste ser ud til at gøre, hvad de skal. Scanning igen om to dage. Kryds fingre for fortsat udvikling hos æggene, og at væsken er forsvundet til da. 

Relateret indlæg…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Behandlingstilbudkalender

No event found!