ER DU GRAVID?? 

Blog opslag

Skrevet af Kittes kamp

14 jan, 2022

Det spørgsmål får jeg 2-3 gange om dagen i min indbakke efter hver ægoplægning. Både før, på og efter testdag. 

Det ville måske være ok hvis det var min mor, eller min tætte veninder der skrev, men de har faktisk pli nok til at lade være med at stille det spørgsmål, og i stedet bare skrive for at høre hvordan jeg har det 😉

Beskederne kommer fra perifere bekendtskaber, eller følgere på SoMe, og beskederne gør så ondt. Jeg har derfor, for en periode i hvert fald, valgt stoppe med at dele hvornår vi starter behandling. 

For så længe jeg deler, så er jeg vel “selv ude om” at det spørgsmål dukker op igen, og igen, og igen, er jeg ikke? 

Hvorfor er disse beskeder så træls? Er det ikke bare et tegn på omsorg? 

Well, det er det måske, men jeg tror nærmere det handler om nysgerrighed. 

Når jeg får en af de her beskeder sker der følgende : 

1: Jeg bliver mindet om at jeg ikke er gravid, og sorgen skyller ind over mig. Når jeg er i gang med noget, så lykkes det nogle gange at fjerne fokus, men så kommer denne her besked og vælter hele min verden igen. FOR NEJ, JEG ER FUCKING IKKE GRAVID! 

2: Hvis  jeg var gravid ville jeg blive nødt til at lyve om det, da min familie og tætte venner skal have det at vide, inden folk jeg aldrig har mødt skal. Vi vil have lov til at fortælle sådan en kæmpe nyhed når vi er klar til det. 

3: Det er bare smadder-uhøfligt at spørge om.

Prøv at erstat “er du gravid” med: 

 “er du glatbarberet”, “shit du er tyk”, “skal du ikke snart klippes” eller “hvornår skal i til at have børn”

Ville du skrive det til een du ikke kender? 

😉

Er det sådan at hvis jeg deler en lille portion med IG, så har alle ret til at få en større portion, eller måske endda hele gryden? 

Er jeg “selv ude om det” når jeg skriver og deler vores forløb? 

Synes du at denne type beskeder er ok eller for meget? 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!