Et nyt håb

Blog opslag

Skrevet af Sasja S. Andreasen

18 sep, 2017

Hej piger og drenge!

Ja, jeg fik nogle kommentarer fra nogle drenge, så der er drenge der følger med.

Den 13/9 var jeg vildt spændt på, at komme til scanning, troede lidt, at der var sket noget.

Mandagen inden fik jeg det psykisk skidt. Ovenpå en lørdag med navngivningsfest og en venindetur med baby, som ellers var rigtig hyggelige, havde jeg bare brug for at tude. Jeg er ellers så positiv, men med uvisheden, der stadig nager en og alle de hormoner jeg får ind i kroppe, skulle alle tanker og følelser ud. Der er bare de dage, hvor man har brug for at tude og blive trøstet og få talt om det hele: At der ikke er noget, at være bange for, og vi skal nok blive forældre, på den ene eller den anden måde… Det kan jo være, der sker noget i denne cyklus Min mens er ellers endelig stoppet, den har varet i over en uge Dejligt at der ikke er noget forneden, lige nu Min hud er også ganske fin, takkede være Avène Cleanance Gel, love it.

Jeg kom ind til scanning og lagde mig op. Sygeplejersken scannede mig og fortalte lidt om, hvad man kunne se og at der kun var alle de små æg, at se… Det var lidt slående, havde lidt forventet, at de var vokset, når jeg nu var på en højere dosis end sidst. Der var jeg på 50ie i 11 dage og på 66ie i 10 dage, og hvor der skete noget på 18. dagen. Men jeg skulle bare have samme dosis og komme igen om lørdagen, og så mindede hun mig lige om, at der jo helst ikke skal være to æg, øv ville jo være bedre, at spille på to heste Men nu kan vi håbe på iui i næste uge Kan ikke lide, når det ligger tæt på en weekend. Er stadig bange for, at det første iui skete for tidligt, den fredag, fordi der var lukket om lørdagen.

Spørgsmål??

En af mine medstuderende siger altid ”Spørgsmål!” højt, når han har et spørgsmål i plenum. Undskyld, hvis jeg udstiller dig, håbe ikke det gør noget Spørgsmål var også noget vi havde, da vi kom ind på klinikken i lørdags. Jeg har jo ret meget pletblødning, selvom der er nogle dage uden, som jeg er meget taknemlig for. Så jeg ville gerne være sikker, at på det ikke har nogen betydning for iui. Jeg har kun lidt henkastet, sagt det. Sygeplejersken sagde heldigvis, at det ikke er noget problem, så længe min slimhinde følger med, og det gør den. Samtidig fik vi talt om, at jeg har en lang cyklus, hvilket jeg ikke anede, så derfor går der tid før ægget vokser. Det er sgu lidt mærkeligt det hele, for hvorfor så ikke gøre som sidste iui og give den samme dosis medicin, hvis de ved æggene ikke vokser hurtigere, med en højere dosis…?

Privatklinik vs. det offentlige

På studiet fandt jeg ud af, at en af mine medstuderende, også har været i behandling. Hun har været i behandling i hele 5 år og er nu endelig blevet gravid på privatklinik ved 1. IVF! Det er sgu tankevækkende. Med 10 negative forsøg (iui og ivf) tager de på privatklinik og bum, så er den dér. Det hospital de var tilknyttet havde anbefalet den private klinik (Trianglen), da de har gode eksperter på området… Skulle man ændre behandling til det private…? Lige nu bliver vi, hvor vi er, det vel også meget omfattende at skifte…? Det kan være efter 4-5 forsøg, men ikke lige nu… Der bliver jo lavet børn i det offentlige.

Nå, besøget på klinikken gik fint, der var bare ikke sket noget med æggene, men dejligt med svar på vores spørgsmål. Dosisen bliver heldigvis forhøjet, til 75ie, så nu må vi se, om det vil hjælpe. Og så skal vi tidligt op og ind på klinikken, på onsdag kl 8.15, og se om der er sket noget. Men den nye information, er jeg ok med, at der ikke er sket noget endnu, selvom jeg troede, at der var vokset et æg. Der vil nok gå 3 uger som sidst, så nu må vi se, om det ramler ind i modulfremlæggelse den 26/9 😉

Tak fordi I læste med – husk også at læse med på min Instagram @Sasjasprojektbaby

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!