ET SKRIDT TÆTTERE PÅ DRØMMEN…

Blog opslag

Skrevet af Sandies-Verden

17 apr, 2021

Vi har nu langt om længe haft vores samtale med klinikken. Og vi ved nu, hvad planen for vores næste forsøg er – og det er som vi vidste i forvejen, at de udelukket ville lave ICSI på vores æg næste gang.

Og så fik jeg også at vide at de ville sætte mig lidt højere op i dosis, dog stadig samme hormon præparat – “Bemfola”.. Skal øges fra 150 og op til 225. For at kunne modne lidt flere æg, så vi havde lidt flere æg at gøre med, hvis nu der skulle ske at nogen af æggene er dårlige som sidst.

Jeg valgte desuden også at spørge lidt ind til vores befrugtede æg ved forrige forsøg – havde brug for at vide hvad der præcist gik galt med dem. Hvor langt de egentlig nåede i deres udvikling, osv.

Jeg var tæt på at græde af glæde,  da sygeplejersken fortalte at 2 ud af de 4 befrugtede æg faktisk var nået blastocyst-stadiet. Men desværre bare af dårlig kvalitet, og at de så derfor valgte ikke at ville bruge dem.

Og nu undrer i jer måske over hvorfor det gjorde mig glad – men jo, jeg troede faktisk ikke at vores æg nåede så langt i deres udviking. Jeg troede faktisk at de vi var gået i stå, og ikke kunne udvikles til blastocyster.

Så jeg er ovenud lykkelig for den besked – for så er der håb for vores næste forsøg. Der MÅ være mindst én flot udviklet  blastocyst ved næste forsøg.

Vi er fortsat håbefulde, på trods af at vi i slutningen af Juni gennemgik endnu en bio kemisk graviditet. Vi er nu oppe på 3 af den slags graviditeter.

Selvom det er pisse hårdt, og får én til at miste håbet, og tænke “hvorfor vil vores æg ikke sætte sig fast?”, så er jeg nu stadig sikker på at Skive Fertilitetsklinik, deres behandling og deres medicin nok skal hjælpe et guldæg med at sætte sig fast i min livmoder.❤️

Kærlige hilsner Sandie.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!