Book en gratis samtale med Fertilitetscoach Jessie Egedal

Book en gratis samtale og oplev den positive forskel, jeg kan skabe for dig i dit fertilitetsforløb

Rejsen i fertilitetsbehandling kan være en meget ensom og hård rejse. Den kan udfordre dig på områder, du ikke har oplevet før og påvirke dig og dine relationer negativt. Livet bliver måske sat på pause og nye følelser og tanker melder sin ankomst, som kan være svære at håndtere.

Som fertilitetscoach og tidligere ufrivillig barnløs kender jeg til følelserne, aborterne og ikke mindst frustrationerne som kan følge med. Jeg ved også, at hverdagen kan være svær at få til at hænge sammen. Derfor tilbyder jeg forskellige rammer for coaching, så du kan vælge det, der passer bedst ind i din hverdag, som sikkert er presset af både arbejde og aftaler på fertilitetsklinikken.

Og for at hjælpe dig bedst muligt på vej, har du derfor altid mulighed for at booke en gratis samtale på 30 min. Her kan du stille spørgsmål, mærke kemien og blive klogere på, hvordan jeg kan skabe positive forandringer hos dig i dit fertilitetsforløb. Måske har du brug for redskaber til at håndtere at være ufrivillig barnløs, måske vil du gerne give dig selv de bedste forudsætninger for at kunne takle alle følelserne og give dig selv plads til et godt liv i ventetiden på din graviditet.

Det kan 30. min gratis samtale hjælpe dig med – så du føler dig tryg og ikke mindst set.

Du kan booke en gratis afklarende samtale alle dage fra mandag til fredag lige her på https://jessieegedal.easyme.dk/ og oplev hvad jeg kan gøre for dig og din krop.

Tanker og god karma
Jessie Egedal

Date

29 jan 2021 - 31 mar 2021
Expired!

Time

All Day

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Fertilitetscoach Jessie Egedal

Afholdes af

Fertilitetscoach Jessie Egedal
Phone
2261 1660
Email
coach@jessieegedal.dk
Website
https://www.jessieegedal.dk/wwwjessieegedaldkcoaching
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *