Drømmer du om at blive mor og er du allerede godt i gang med fertilitetsbehandling – så kig med her.

Den 9. august starter der et nyt gruppeforløb op for dig som er i fertilitetsbehandling.

Det er for dig som oplever, det kan være svært at tale med andre om, hvad du/I gennemgår for at opnå en graviditet. Det er for dig som mærker frustrationen og afmagt, når alle andre fortsætter deres liv/ karriere og planlægger nye graviditeter.

Og for dig som tænker, hvordan slapper man af og “bare tænke på noget andet”, når overskuddet for længst er brugt op og veninderne igen taler om, hvorvidt det kunne være fedt med en 2’er i juni eller november.

Hvordan takler man ensomhed og tanker som dagligt kommer på besøg? Der kan være mange spørgsmål og følelser, som du ikke kender svarerne på – det gør dig hverken forkert ller mindre værdig til at blive mor.

Gennem gruppeforløbet møder du andre kvinder som også oplever, at livet vendes på vrangen følelsesmæssigt og det som før gav energi og lyst til livet, pludselig er sat på en ufrivillig pause.

Du vil møde andre kvinder at spejle dig i og sammen vil I lære step by step at blive i stand til at takle de negative test, vennernes graviditeter og ikke mindst, når følelserne går i hårknude.

Forløbet kører over 8 gange a 2 timers varighed, med mig som støtte hele vejen. Vi mødes online, så om du sidder på Grønland eller en lille by i Jylland eller på Fyn, betyder ikke noget.

Er du nysgerrig, har spørgsmål eller lyst til at tage alle de nye følelser i hånden sammen med mig, så skriv til mig eller book din plads direkte via linket https://ezme.io/c/xy2/kBMh

Glæder mig til at hjælpe dig
Kærligst Jessie Egedal

Fertilitets og sorgcoach

Reklame for fertilitetscoach Jessie Egedal

Date

09 aug 2022
Expired!

Time

All Day

Pris

3.500,00kr

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Fertilitetscoach Jessie Egedal

Afholdes af

Fertilitetscoach Jessie Egedal
Phone
2261 1660
Email
coach@jessieegedal.dk
Website
https://www.jessieegedal.dk/wwwjessieegedaldkcoaching
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *