En dags workshop i fertilitetsfremmende træning og livsstil

Ønsker du at blive gravid indenfor det kommende års tid og har lyst til at vide mere om, hvordan fysioterapeutiske metoder kan anvendes til at fremme dine graviditetschancer, så er denne én-dags-workshop måske noget for dig.

Den fertilitetsfremmende træning tager udgangspunkt Mojzisova-metoden, som er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova, der gennem forskellige videnskabelige studier påviste at metoden kan firdoble infertile kvinders chance for at opnå graviditet. Metoden kan både anvendes som forberedelse til IVF-, ICSI- eller insemminationsforsøg og som forberedelse på at opnå naturlig graviditet.

Udover den fysiske træning, skal vi på kurset også sætte fokus på, hvordan holdning, ergonomi, stress, muskulære spændingstilstande, livmoderens position, generelle kost- og motionsvaner og det vaginale bakteriemiljø påvirker frugtbarheden og hvad du selv for at optimere på alle områder.

Undervisningen er evidensbaseret.

Forbered dig på en et kursus, som vil give dig en masse brugbar viden og kompetencer i selvbehandling, du kan arbejde videre med derhjemme; men også på en dag, hvor du virkelig er godt underholdt. Reproduktiv sundhed er et fantastisk spændende emne at fordybe sig i.

Max 8 deltagere

Kærlig hilsen
Anne Marie
Tlf. 4140 1094
E-mail. amj@amj-fysio.dk
www.sundfertilitet.dk

Annonce

Date

04 okt 2020
Expired!

Time

09:30 - 16:00

Pris

1.300,00kr

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Sundfertilitet
Havnestadsklinikken Kigkurren 6-8, st., Islands Brygge 2300 Kbh. S

Afholdes af

Sundfertilitet
Phone
41401094
Email
amj@amj-fysio.dk
Website
https://www.sundfertilitet.dk/
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *