Èn-dags-workshop 

Kursus i fertilitetsfremmende træning

Hvem? Kvinder, maks. 9 deltagere.

Hvor? Tommerup Fysioterapi og Osteopati, Lindeallé 35-37 5690 Tommerup

Hvornår?  Lørdag d. 3. juli, kl. 9:00-15:00. 

Hvor meget? Pris 795,- inkl. forplejning (sandwich til frokost, kaffe+snacks).

Hvad? 

Træningskurset i fertilitetsfremmende træning er en kombination af teoretisk undervisning i reproduktiv sundhed og praktisk træning efter Mojzisova-metoden.

Mojzisova-metoden er en metode til behandling af infertilitet, som blev udviklet af den tjekkiske fysioterapeut og forsker ved idrætsmedicinsk institut på St. Charles universitetet i Prag i 70’er og 80’er, Ludmila Mojzisova. Ifølge Mojzisova’s forskning kan infertile kvinder firdoble deres chancer for at blive gravide, hvis de følger et specifikt hjemmetræningsprogram og dukker op på klinikken til individuel behandling 1-2 gange pr måned. Dette træningsprogram vil du lære at udføre til perfektion på dette kursus.

Mange vil opleve at træningen både giver forbedrede graviditetschancer, men også lindring af eventuelle smerter i lænd, bækken og underliv.

Udover den fysiske træning vil du få råd og vejledning i, hvad du iøvrigt kan gøre for at optimere dine graviditetschancer. Vi vil gennemgå emner som stress, holdning, arbejdsstillinger, livmoderens position og bevægelser, kost og motion mm.

Glæd dig til fordybelse i reproduktiv sundhed som er fantastisk spændende og brugbart og samværet med andre kvinder i samme situation er i sig selv en effektiv lindring mod fertilitetsstress.

Tilmelding:

Jeg glæder mig til at se jer til en lærerig dag med fertilitetsfremmende fokus.

Med venlig hilsen
Louise Davidsen, fysioterapeut

Date

03 jul 2021
Expired!

Time

09:00 - 15:00

Pris

795,00kr

Lokation

Tommerup Fysioterapi & Osteopati
Lindealle 35-37, 5690 Tommerup

Afholdes af

Tommerup Fysioterapi ApS
Phone
64761834
Email
mail@tommerup-fysioterapi.dk
Website
http://www.tommerup-fysioterapi.dk

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *