éndags-workshop i Klitmøller

Træningskurset i fertilitetsfremmende træning er en kombination af teoretisk undervisning i reproduktiv sundhed og praktisk træning efter Mojzisova-metoden.

Mojzisova-metoden er en metode til behandling af infertilitet, som blev udviklet af den tjekkiske fysioterapeut og forsker ved idrætsmedicinsk institut på St. Charles universitetet i Prag i 70’er og 80’er, Ludmila Mojzisova. Ifølge Mojzisova’s forskning kan infertile kvinder firdoble deres chancer for at blive gravide, hvis de følger et specifikt hjemmetræningsprogram og dukker op på klinikken til individuel behandling 1-2 gange pr måned. Dette træningsprogram vil du lære at udføre til perfektion på dette kursus.

Mange vil opleve at træningen både giver forbedrede graviditetschancer, men også lindring af eventuelle smerter i lænd, bækken og underliv.

Udover den fysiske træning vil du få råd og vejledning i, hvad du iøvrigt kan gøre for at optimere dine graviditetschancer. Vi vil gennemgå emner som stress, holdning, arbejdsstillinger, livmoderens position og bevægelser, muskulære spændinger, vaginal hygienje, kost, kosttilskud og motion mm.

Undervisningen er evidensbaseret, så du vil blive præsenteret for både spritnye og lidt ældre forskningsprojekter i løbet af kurset.

Glæd dig! Fordybelse i reproduktiv sundhed er fantastisk spændende og brugbart og samværet med andre kvinder i samme situation er i sig selv en effektiv lindring mod fertilitetsstress.

Mandag d. 3. aug. kl. 13.00-19.00, Klitmøller, pris kr. 1.200,- incl. bog og let forplejning, klik her for tilmelding

Max 8 deltagere på hvert hold.

Date

03 aug 2020
Expired!

Time

13:00 - 19:00

Pris

1.200,00kr

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Klitmøllers Redningshus
Ørhagevej 158, 7700 Thisted

Afholdes af

Sundfertilitet
Phone
41401094
Email
amj@amj-fysio.dk
Website
https://www.sundfertilitet.dk/
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *