éndags-workshop

For dig, som kommer langvejs fra eller bare ikke har så meget tid tilbyder vi også éndags-workshops.

Træningskurset i fertilitetsfremmende træning er en kombination af teoretisk undervisning i reproduktiv sundhed og praktisk træning efter Mojzisova-metoden.
Mojzisova-metoden er en metode til behandling af infertilitet, som blev udviklet af den tjekkiske fysioterapeut og forsker ved idrætsmedicinsk institut på St. Charles universitetet i Prag i 70’er og 80’er. Ifølge Mojzisova’s forskning kan infertile kvinder firdoble deres chancer for at blive gravide, hvis de følger et specifikt hjemmetræningsprogram og dukker op på klinikken til individuel behandling 1-2 gange pr måned. Dette træningsprogram vil du lære at udføre til perfektion på dette kursus.
Mange vil opleve at træningen både giver forbedrede graviditetschancer, men også lindring af eventuelle smerter i lænd, bækken og underliv.

Udover den fysiske træning vil du få råd og vejledning til alt, hvad du ellers kan gøre for at optimere dine graviditetschancer. Vi vil gennemgå emner som stress, holdning, arbejdsstillinger, livmoderens position og bevægelser, muskulære spændinger, vaginal hygienje, kost, kosttilskud og motion mm.
Undervisningen er evidensbaseret, så du vil blive præsenteret for både spritnye og lidt ældre forskningsprojekter i løbet af kurset.
Glæd dig! Fordybelse i reproduktiv sundhed er fantastisk spændende og brugbart og samværet med andre kvinder i samme situation er i sig selv en effektiv lindring mod fertilitetsstress.

Pris for éndags-workshop er kr. 1.300,- incl. bog
Ønsker du laserterapi før eller efter træningen, er der mulighed for det.

Date

13 jun 2020
Expired!

Time

09:30 - 16:00

Pris

1.300,00kr

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Sundfertilitet
Havnestadsklinikken Kigkurren 6-8, st., Islands Brygge 2300 Kbh. S

Afholdes af

Sundfertilitet
Phone
41401094
Email
amj@amj-fysio.dk
Website
https://www.sundfertilitet.dk/
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *