Gratis Netværksmøde for Solomødre på Fertilitetsklinikken Trianglen

Der er efterhånden mange kvinder, der vælger at få et barn alene med brug af donorsæd.

Vi behandler hvert år flere og flere selvvalgte alenemødre – og mange har fortalt os, at de godt kunne tænke sig at komme i kontakt med andre kvinder i samme situation.

Vi vil meget gerne medvirke til at etablere ‘Solomødre-grupper’ for dem, som ønsker at deltage – derfor afholder vi Netværks-opstartsmøder månedligt..

Grupperne er for de kvinder, som har været i fertilitetsbehandling, er i fertilitetsbehandling eller påtænker at starte fertilitetsbehandling.

Solomødre-grupperne er tænkt som et uformelt, uforpligtende og fortroligt forum. Det er naturligvis frivilligt, om du vil deltage. Møderne er gratis.

Vi holder disse uforpligtende opstartsmøder på Fertilitetsklinikken Trianglen. De kvinder, der ønsker at fortsætte med at mødes i solomødre-gruppen, kan derefter selv arrangere fremtidige møder uden for Trianglens regi.

Vi vil være til stede og fortælle om tankerne bag og rammerne for solomødre-grupperne.
Efter mødet udarbejder vi en mailliste, som sendes til alle, som har vist interesse for at fortsætte i solomødre-gruppen. Der udnævnes desuden en tovholder for indkaldelse til det næste møde.

For at alle får mest muligt ud af møderne, har vi sat deltagerantallet til maksimalt 16 personer. Vi serverer kaffe, te og lidt godter.
Pt. retter vi os efter de løbende Corona restriktioner ift. deltagerantal, og nogle møder kan blive afholdt virtuelt. Dette får du nærmere besked om ved tilmelding. Vi deltager 2-3 medarbejdere fra Trianglen.

Hvis dette har vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Af hensyn til pladser skal tilmelding/afmelding ske på:

E-mail: administration@trianglen.dk

Vi glæder os til at se dig til et par hyggelige timer ❤️

Date

04 mar 2021
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Fertilitetsklinikken Trianglen
Lundevangsvej 12, 2900 Hellerup

Afholdes af

Fertilitetsklinikken Trianglen
Phone
39 40 70 00
Website
https://www.trianglen.dk/da
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *